pokal header web

Vaskeægte topbrag i Gudme

Lørdag skal vi i aktion igen, og hvilken kamp vi har i vente! Et topbrag af den reneste slags fra HTH Herreligaen, når vi gæster GOG. Kampstart er kl. 16.10, og du kan se med på TV2 fra kl. 15.50.

De to seneste sæsoner er vi endt nummer et og to i HTH Herreligaen. I denne sæson er det GOG, der foreløbigt har lagt sig i spidsen, og de topper i øjeblikket tabellen med 34 point efter 19 kampe.

Vi ligger efter fynboerne på andenpladsen, hvor vi har hentet 31 point efter 20 kampe. En sejr lørdag eftermiddag i Gudme er dermed tæt på at være et must, hvis vi stadig skal gøre os forhåbninger om at snuppe grundspillets førsteplads.

Tabellen peger på en spændende duel, og det samme gør de senere års intense kampe, som har budt på et hav af tætte opgør – heriblandt naturligvis den uforglemmelige finaleserie i juni 2019, hvor vi efter tre dramatiske opgør hev DM-titlen hjem.

Vores seneste møde endte uafgjort 33-33 i Jutlander Bank Arena tilbage i oktober. Lørdagens opgør bliver det 11. rivalopgør indenfor de seneste to år, og der er altså lagt i kakkelovnen til noget af et brag.

Vi kommer med en frisk sejr og selvtillid i bagagen efter en overbevisende sejr torsdag aften mod HC PPD Zagreb. Vi er klar til at tage momentum med videre, når vi jagter en sejr på en svær udebane i Gudme i et uhyre vigtigt opgør.

Du kan se om den mission lykkes – TV2 er som nævnt nemlig live med lørdag fra kl. 15.50. Kampstart er kl. 16.10.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse