MicrosoftTeams-image (3)

Vaskeægte topbrag i Gudme

Lørdag skal vi i aktion igen, og hvilken kamp vi har i vente! Et topbrag af den reneste slags fra HTH Herreligaen, når vi gæster GOG. Kampstart er kl. 16.10, og du kan se med på TV2 fra kl. 15.50.

De to seneste sæsoner er vi endt nummer et og to i HTH Herreligaen. I denne sæson er det GOG, der foreløbigt har lagt sig i spidsen, og de topper i øjeblikket tabellen med 34 point efter 19 kampe.

Vi ligger efter fynboerne på andenpladsen, hvor vi har hentet 31 point efter 20 kampe. En sejr lørdag eftermiddag i Gudme er dermed tæt på at være et must, hvis vi stadig skal gøre os forhåbninger om at snuppe grundspillets førsteplads.

Tabellen peger på en spændende duel, og det samme gør de senere års intense kampe, som har budt på et hav af tætte opgør – heriblandt naturligvis den uforglemmelige finaleserie i juni 2019, hvor vi efter tre dramatiske opgør hev DM-titlen hjem.

Vores seneste møde endte uafgjort 33-33 i Jutlander Bank Arena tilbage i oktober. Lørdagens opgør bliver det 11. rivalopgør indenfor de seneste to år, og der er altså lagt i kakkelovnen til noget af et brag.

Vi kommer med en frisk sejr og selvtillid i bagagen efter en overbevisende sejr torsdag aften mod HC PPD Zagreb. Vi er klar til at tage momentum med videre, når vi jagter en sejr på en svær udebane i Gudme i et uhyre vigtigt opgør.

Du kan se om den mission lykkes – TV2 er som nævnt nemlig live med lørdag fra kl. 15.50. Kampstart er kl. 16.10.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse