pokaler_header_new

Vaskeægte topbrag i vente

Lørdag eftermiddag danner Jutlander Bank Arena ramme om kampen mellem Herre Håndbold Ligaens nummer 1 og 2, når GOG kommer på besøg. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Der er lagt op til et gigantisk brag. Vi kommer med maksimumpoint i bagagen efter syv hidtidige ligasejre, mens GOG ligeledes er ubesejrede – dog med et enkelt pointtab undervejs efter uafgjort ude mod Skjern.

Kampen er samtidigt også et opgør mellem de to seneste sæsoners nummer 1 og 2, og på trods af udskiftning på flere markante positioner er begge mandskaber altså stadig at finde helt i toppen.

Hos gæsterne har de bl.a. fået tilgang af Anders Zachariassen og Morten Olsen – og sidstnævnte har hurtigt taget dirigentstokken hos GOG-mandskabet, og han topper assistlisten i Herre Håndbold Ligaen med 37 målgivende afleveringer indtil nu.

For vores vedkommende har der ligeledes været en del udskiftning, men de nye spillere er faldet godt til i truppen, og det har indtil videre ført til lutter sejre i denne sæson – bl.a. over netop GOG i Super Cuppen i starten af september.

Sejrsstimen bliver nu sat på prøve i lørdagens topbrag, men vi er naturligvis stærkt opsatte på at hente endnu en sejr og dermed udbygge føringen i Herre Håndbold Ligaen.

 
Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Kan du gætte resultatet, har du mulighed for at vinde lækre præmier i samarbejde med kampens matchpartner, Vendsysselske Pebernødder – DELTAG HER

Du har også mulighed for at stemme på kampens spiller og vinde lækre præmier – ligeledes i samarbejde med Vendsysselske Pebernødder – hold øje med vores Facebook-side under kampen for at deltage. 
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...