MicrosoftTeams-image (3)

Vaskeægte topbrag i vente

Lørdag eftermiddag danner Jutlander Bank Arena ramme om kampen mellem Herre Håndbold Ligaens nummer 1 og 2, når GOG kommer på besøg. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Der er lagt op til et gigantisk brag. Vi kommer med maksimumpoint i bagagen efter syv hidtidige ligasejre, mens GOG ligeledes er ubesejrede – dog med et enkelt pointtab undervejs efter uafgjort ude mod Skjern.

Kampen er samtidigt også et opgør mellem de to seneste sæsoners nummer 1 og 2, og på trods af udskiftning på flere markante positioner er begge mandskaber altså stadig at finde helt i toppen.

Hos gæsterne har de bl.a. fået tilgang af Anders Zachariassen og Morten Olsen – og sidstnævnte har hurtigt taget dirigentstokken hos GOG-mandskabet, og han topper assistlisten i Herre Håndbold Ligaen med 37 målgivende afleveringer indtil nu.

For vores vedkommende har der ligeledes været en del udskiftning, men de nye spillere er faldet godt til i truppen, og det har indtil videre ført til lutter sejre i denne sæson – bl.a. over netop GOG i Super Cuppen i starten af september.

Sejrsstimen bliver nu sat på prøve i lørdagens topbrag, men vi er naturligvis stærkt opsatte på at hente endnu en sejr og dermed udbygge føringen i Herre Håndbold Ligaen.

 
Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Kan du gætte resultatet, har du mulighed for at vinde lækre præmier i samarbejde med kampens matchpartner, Vendsysselske Pebernødder – DELTAG HER

Du har også mulighed for at stemme på kampens spiller og vinde lækre præmier – ligeledes i samarbejde med Vendsysselske Pebernødder – hold øje med vores Facebook-side under kampen for at deltage. 
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse