pokaler_header_new

Vedr. CL-kamp i Aalborg 23. september

Ved sidste uges EHF Champions League kamp mod HC Motor er enkelte personer fra TV-produktionen efterfølgende blevet testet positiv for coronavirus. I denne tid gælder særlige forholdsregler forbundet med TV-transmittering. Det er derfor vigtigt at understrege, at dialogen i onsdags mellem få personer i og omkring klubben og TV-holdet, alt sammen er foregået indenfor de gældende retningslinjer og med den nødvendige afstand.  

I går kom det frem på TMS Ringsteds hjemmeside, at deres cheftræner Christian Dalmose er testet positiv for coronavirus – han fungerer samtidigt som ekspertkommentator for TV3 Sport, og var i den forbindelse til stede i Jutlander Bank Arena sidste onsdag, da vi mødte HC Motor. Det samme gælder vært Helle Smidstrup, der ligeledes er testet positiv.

Smitten er sket internt blandt TV-produktionen – og efter TV3s eget udsagn, formentlig under transporten til og fra Aalborg eller i forbindelse med møde før/efter kampen.

Desuden er alle forholdsregler naturligvis blevet overholdt, og jævnfør Sundhedsstyrelsen retningslinjer er det derfor blot en håndfuld personer fra selve TV-produktionen, der er at betragte som værende kontakter til den smittede.

Internt i Aalborg Håndbold tager vi ligeledes de fornødne forholdsregler i dagligdagen, og spillere, trænere samt ledere bliver samtidigt testet ugentligt. Seneste test blev taget mandag morgen forud for dagens CL-rejse mod Kroatien, og her viste alle prøver sig at være negative.

Det samme gør sig naturligvis gældende i forbindelse med vores hjemmekampe, hvor håndsprit, afstandsmarkører, værnemidler mm. er med til at sikre en forsvarlig afvikling i Jutlander Bank Arena.

– Vi er selvfølgelig ærgerlige over denne sag og ønsker god bedring til de berørte på TV3 Sporten. Samtidigt er vi rigtig glade for, at de særlige protokoller i denne tid viser sig at virke efter hensigten. TV-produktionen har opholdt sig i særlige områder og været afskåret fra kontakt med publikum, siger direktør Jan Larsen og fortsætter.

– Enkelte i og omkring Aalborg Håndbold har været i kontakt med TV3-produktionen i forbindelse med transmitteringen, og alt dette er foregået indenfor helt særlige forholdsregler og med den nødvendige afstand – hvilket gårsdagens negative tests også bekræfter, slutter Jan Larsen. 
 

flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...