MicrosoftTeams-image (3)

Veloplagt bagkæde skød os på ligaens førsteplads

Sander Sagosen var i særklasse med 11 rene mål. Martin Larsen fulgte lige efter med otte  fuldtræffere, og Morten Slundt spillede med stor sikkerhed i samtlige 60 minutter, så GOG ikke fik muligheden for at løbe deres kontraer. En bagkæde, der slog til, og samtidig blev der fightet flot. Forsvaret løftede niveauet efter pausen, og GOG scorede kun 11 mål i de sidste 30 minutter. 

En præstation til ug, som bringer os på en delt førsteplads i ligaen sammen med Århus Håndbold. Vi mødte et stærkt sydfynsk hold i deres egen hule, og vi skal fortsat helt tilbage til 2009 for at finde en kamp, hvor vi har tabt til fynboerne. 

Vores ressourcer var få, men de spillere, der var til rådighed, præsterede på topniveau og spillede en taktisk meget veldisciplineret kamp. Vi lå endda under med redninger i målet, og først i kampens sidste afgørende minutter lykkedes det Palicka at finde redningerne frem. Ligeledes blev vi ramt af seks udvisninger mod hjemmeholdets to. 

Vi kom foran 3-1, men fra 3-3 fulgtes vi ad til 9-9. Vi var foran til 12-12, men bagud 14-13 ved pausen. 

Ved 15-15 klarede Palicka et straffekast fra Minik Dahl Høegh, og fra den stilling var vi enten i front med et eller to mål – eller de to hold stod helt lige. Men fra 22-22 med ni minutter igen var vi bedst, og Martin Larsen scorede flotte mål på stribe. Med to et halvt minut igen øgede Slundt til 27-24. Sejren var hjemme. 

Håvard Tvedten sad igen uden for med sin skulderskade, mens Emil Berggren ikke var i stand til at spille på grund af en håndskade, han pådrog sig i kampen mod Nordsjælland. 

I næste uge venter to spændende hjemmekampe i Jutlander Bank Arena. På onsdag 14. oktober kl. 18.30 mod SønderjyskE og på lørdag 17. oktober kl. 15.00 mod HC Midtjylland. 

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse