pokal header web

Vestjysk besøg i Jutlander Bank Arena

      
Lørdag eftermiddag skal vi i ilden igen, når Lemvig-Thyborøn kommer på besøg i HTH Herreligaen. Kampstart er kl. 14.00.

Vestjyderne indtager i øjeblikket ligaens sidsteplads med to point efter 14 kampe, mens vi topper tabellen med 23 point.

I vores foregående møde i indeværende sæson hentede vi en sikker otte-måls sejr på udebane, og vi går også ind til lørdagens kamp som store favoritter.

Samtidigt har vi også respekt for opgaven, og vi var så sent som sidste sæson presset til det yderste af Lemvig-mandskabet. Først på hjemmebane, hvor vi hentede en sejr på et enkelt mål, og sidenhen på udebane, hvor vi spillede uafgjort 22-22.

Midt på ugen spillede vi et hæsblæsende opgør i Jutlander Bank Arena mod FC Barcelona, hvor vi til allersidst måtte se os besejret.

Der var dog et væld af gode takter fra denne kamp, som vi kan tage med videre til lørdagens opgør, hvor vi går efter at komme tilbage på sejrskurs efter to nederlag den seneste uge.

Vi går dermed samtidigt efter at udbygge en flot stime. Med point i opgøret kan vi således udbygge vores stime til 22 kampe som ubesejret på hjemmebane i HTH Herreligaens grundspil.

Opgøret fløjtes i gang kl. 14.00, og du kan følge med i tekst på tophaandbold.dk/livescore.

Vil du tilføje lidt ekstra spænding til opgøret? I samarbejde med Beierholm kan du tippe kampens resultat og få muligheden for at vinde en fed præmie – gæt med her. 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse