MicrosoftTeams-image (3)

​Veszprém venter i kvartfinalen

Efter en samlet sejr på 61-53 over nordmakedonske HC Vardar 1961 er ungarske Telekom Veszprém HC klar til at møde os i kvartfinalen i EHF Champions League.

Efter at have siddet over i 1/8-finalerne varer det nu ikke længe, før vi igen skal i aktion i den prestigefulde turnering. Udfordringen er fra Veszprém, som i denne sæson er tørnet ud i den modsatte gruppe.

I 1/8-finalen startede Veszprém stærkt ud i Vardar, hvor de vandt med hele 30-22. I returkampen på hjemmebane ugen efter udeblev spændingen derfor og gjorde, at ungarerne kunne lade flere profiler sidde over – heriblandt danske Rasmus Lauge. Alligevel var de foran hele kampen, trods en stærk slutspurgt af Vardar som udlignede til en slutstilling på 31-31. Det fik dog ikke betydning for det samlede resultat.

Vi har fire gange tidligere spillet mod ungarerne, og hvad angår sejre står den 2-2, da begge hold har vundet hhv. en ude- og en hjemmekamp mod hinanden. Sidst vi mødte dem var i sidste sæson, hvor vi efter at have tabt i Sparekassen Danmark Arena vandt 32-30 i Ungarn.

Det var dog første gang, at klubben spillede uden tilskuere grundet coronarestriktioner, og vi ved på forhånd at det er en svær udebane, hvor der er klem på fra første fløjt.

Læs mere om vores kommende modstander her.

Kampenes spilletidspunker fastlægges i den kommende uge, og nærmere information om billetsalg følger.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse