pokaler_header_new

​Veszprém venter i kvartfinalen

Efter en samlet sejr på 61-53 over nordmakedonske HC Vardar 1961 er ungarske Telekom Veszprém HC klar til at møde os i kvartfinalen i EHF Champions League.

Efter at have siddet over i 1/8-finalerne varer det nu ikke længe, før vi igen skal i aktion i den prestigefulde turnering. Udfordringen er fra Veszprém, som i denne sæson er tørnet ud i den modsatte gruppe.

I 1/8-finalen startede Veszprém stærkt ud i Vardar, hvor de vandt med hele 30-22. I returkampen på hjemmebane ugen efter udeblev spændingen derfor og gjorde, at ungarerne kunne lade flere profiler sidde over – heriblandt danske Rasmus Lauge. Alligevel var de foran hele kampen, trods en stærk slutspurgt af Vardar som udlignede til en slutstilling på 31-31. Det fik dog ikke betydning for det samlede resultat.

Vi har fire gange tidligere spillet mod ungarerne, og hvad angår sejre står den 2-2, da begge hold har vundet hhv. en ude- og en hjemmekamp mod hinanden. Sidst vi mødte dem var i sidste sæson, hvor vi efter at have tabt i Sparekassen Danmark Arena vandt 32-30 i Ungarn.

Det var dog første gang, at klubben spillede uden tilskuere grundet coronarestriktioner, og vi ved på forhånd at det er en svær udebane, hvor der er klem på fra første fløjt.

Læs mere om vores kommende modstander her.

Kampenes spilletidspunker fastlægges i den kommende uge, og nærmere information om billetsalg følger.

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...