MicrosoftTeams-image (3)

​Veszprém venter i kvartfinalen

Efter en samlet sejr på 61-53 over nordmakedonske HC Vardar 1961 er ungarske Telekom Veszprém HC klar til at møde os i kvartfinalen i EHF Champions League.

Efter at have siddet over i 1/8-finalerne varer det nu ikke længe, før vi igen skal i aktion i den prestigefulde turnering. Udfordringen er fra Veszprém, som i denne sæson er tørnet ud i den modsatte gruppe.

I 1/8-finalen startede Veszprém stærkt ud i Vardar, hvor de vandt med hele 30-22. I returkampen på hjemmebane ugen efter udeblev spændingen derfor og gjorde, at ungarerne kunne lade flere profiler sidde over – heriblandt danske Rasmus Lauge. Alligevel var de foran hele kampen, trods en stærk slutspurgt af Vardar som udlignede til en slutstilling på 31-31. Det fik dog ikke betydning for det samlede resultat.

Vi har fire gange tidligere spillet mod ungarerne, og hvad angår sejre står den 2-2, da begge hold har vundet hhv. en ude- og en hjemmekamp mod hinanden. Sidst vi mødte dem var i sidste sæson, hvor vi efter at have tabt i Sparekassen Danmark Arena vandt 32-30 i Ungarn.

Det var dog første gang, at klubben spillede uden tilskuere grundet coronarestriktioner, og vi ved på forhånd at det er en svær udebane, hvor der er klem på fra første fløjt.

Læs mere om vores kommende modstander her.

Kampenes spilletidspunker fastlægges i den kommende uge, og nærmere information om billetsalg følger.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse