MicrosoftTeams-image (3)

Veteranerne Tvedten og Hansen med selvtilliden i orden før Final4

Fronterne er trukket skarpt op før lørdagens semifinale i Santander Consumer Bank Final4 mellem Aalborg Håndbold og Team Tvis Holstebro i Gigantium. Personificeret ved veteranerne Håvard Tvedten, 36 år, og Søren Hansen, 35 år, spillende assistenttræner, der begge går benhårdt efter at komme i finalen søndag og vinde pokalen.

Tvedten, der er i gang med sin syvende sæson i den røde Aalborg-trøje, glæder sig til Sander Consumer Bank Final4 på hjemmebane foran det trofaste hjemmepublikum.  Han var i klubben 2002-2006, og efter fem sæsoner i spansk håndbold, er han nu tilbage og i gang med sin fjerde sæson i denne ombæring.

– Det er fire af landets bedste hold, der mødes i weekenden, og jeg har store forventninger til kampene. Vi prioriterer pokal-titlen meget højt – både i spillertruppen og i klubben, så vi går 100 procent efter at stå med pokalen efter finalen søndag, siger Håvard Tvedten, der for nylig indstillede karrieren på det norske landshold efter 208 A-landskampe.

Om semifinalen mod Team Tvis Holstebro siger Håvard Tvedten:

– Vi spiller altid meget tætte kampe mod Team Tvis Holstebro. De har et stærkt hold med stor bredde, og de mestrer bl.a. forskellige forsvars-formationer, som tidligere har givet os problemer. Vi skal spille op til vort bedste og drage fordel af hjemmebanen, så vi bliver klar til finalen søndag. Vi skal mange år tilbage for at finde en sejr til Team Tvis Holstebro i Aalborg. Når vi først er i finalen, går vi selvfølgelig efter at vinde uanset, om det bliver mod KIF Kolding København eller Skjern Håndbold.

Stregspilleren Søren Hansen, Ringsted-drengen, der nu har slået rødder i det vestjyske, var med til at vinde pokaltitlen til Team Tvis Holstebro i 2008 og går efter en gentagelse.

– Efter en katastrofal december er vi ubesejret i 15 kampe i træk i ligaen og EHF Cuppen med 13 sejre og to uagjorte, så vi kommer til Aalborg med selvtilliden i orden. Vi ridder på en bølge i øjeblikket, og jeg mener, vi har værktøjerne til at vinde på lørdag. Vi er forberedte på en hård kamp, for Aalborg har et stærkt hold, og vi skal spille op til vort bedste for at vinde, siger Søren Hansen, der ikke undlader at pointere, at han kun er næstældst på Holstebro-holdet – Anders Oeschler er et halvt år ældre.
 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse