pokaler_header_new

Veteranerne Tvedten og Hansen med selvtilliden i orden før Final4

Fronterne er trukket skarpt op før lørdagens semifinale i Santander Consumer Bank Final4 mellem Aalborg Håndbold og Team Tvis Holstebro i Gigantium. Personificeret ved veteranerne Håvard Tvedten, 36 år, og Søren Hansen, 35 år, spillende assistenttræner, der begge går benhårdt efter at komme i finalen søndag og vinde pokalen.

Tvedten, der er i gang med sin syvende sæson i den røde Aalborg-trøje, glæder sig til Sander Consumer Bank Final4 på hjemmebane foran det trofaste hjemmepublikum.  Han var i klubben 2002-2006, og efter fem sæsoner i spansk håndbold, er han nu tilbage og i gang med sin fjerde sæson i denne ombæring.

– Det er fire af landets bedste hold, der mødes i weekenden, og jeg har store forventninger til kampene. Vi prioriterer pokal-titlen meget højt – både i spillertruppen og i klubben, så vi går 100 procent efter at stå med pokalen efter finalen søndag, siger Håvard Tvedten, der for nylig indstillede karrieren på det norske landshold efter 208 A-landskampe.

Om semifinalen mod Team Tvis Holstebro siger Håvard Tvedten:

– Vi spiller altid meget tætte kampe mod Team Tvis Holstebro. De har et stærkt hold med stor bredde, og de mestrer bl.a. forskellige forsvars-formationer, som tidligere har givet os problemer. Vi skal spille op til vort bedste og drage fordel af hjemmebanen, så vi bliver klar til finalen søndag. Vi skal mange år tilbage for at finde en sejr til Team Tvis Holstebro i Aalborg. Når vi først er i finalen, går vi selvfølgelig efter at vinde uanset, om det bliver mod KIF Kolding København eller Skjern Håndbold.

Stregspilleren Søren Hansen, Ringsted-drengen, der nu har slået rødder i det vestjyske, var med til at vinde pokaltitlen til Team Tvis Holstebro i 2008 og går efter en gentagelse.

– Efter en katastrofal december er vi ubesejret i 15 kampe i træk i ligaen og EHF Cuppen med 13 sejre og to uagjorte, så vi kommer til Aalborg med selvtilliden i orden. Vi ridder på en bølge i øjeblikket, og jeg mener, vi har værktøjerne til at vinde på lørdag. Vi er forberedte på en hård kamp, for Aalborg har et stærkt hold, og vi skal spille op til vort bedste for at vinde, siger Søren Hansen, der ikke undlader at pointere, at han kun er næstældst på Holstebro-holdet – Anders Oeschler er et halvt år ældre.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...