MicrosoftTeams-image (3)

Vi er advaret mod Ribe-Esbjergs styrke

Vores modstander på onsdag kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena, Ribe-Esbjerg HH, har selv sørget for at sende advarsel om deres styrke ud på forhånd ved at besejre både Skjern Håndbold og TTH Holstebro.

Vi ved derfor, hvad der venter os på onsdag i bestræbelserne på at fortsætte den flotte stime som ubesejret i 888ligaen: En kamp mod et rutineret fysisk stærkt hold, som i denne sæson har ambitioner om at komme i slutspillet.

Sydvestjyderne har forsvaret som en stærk base og Jonas Hansen og Søren Haagen som målmænd. Pelle Schilling og Rasmus Nielsen sendes afsted på de to fløje, mens den rutinerede Lukas Karlson, tidl. KIF Kolding København, styrer angrebsspillet og er selv farligste skytte. Unge Jacob Holm, Morten Nyberg og Philip Holm supplerer i bagkæden, mens Jonas Tidemand og Søren Tau er på stregen.

– Ribe-Esbjerg er steppet et stort skridt op i denne sæson med spændende tilgange i truppen, og det bliver en hård nød at knække på onsdag, siger cheftræner Aron Kristjansson. Jeg forudser en forholdsvis målfattig kamp med to stærke forsvar og gode målmænd, og det bliver en tæt kamp.

– Vi er på hjemmebane igen, og med den opbakning, vi får i Jutlander Bank Arena, så skal der igen to point på kontoen, siger Aron Kristjansson, der igen på undvære Stefan Sigurmannsson på venstre fløj.

Kampen spilles kl. 19,30, og det er fortsat muligt at købe billetter her på hjemmesiden, ligesom det er muligt at bestille spisning i Carlsberg Cafeen før kampen her via hjemmesiden.

Kampens dommere er Martin Gjeding og Mads Hansen.
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse