pokaler_header_new

VI ER I DM-FINALEN!!

Efter en hæsblæsende semifinale foran et fantastisk publikum i Jutlander Bank Arena sikrede vi os en plads i DM-finalen efter en sejr på 33-30 over GOG.

Drømmen om et DM-hattrick lever derfor fortsat, men inden finalepladsen var sikret skulle vi igennem 60 hæsblæsende minutter.

Mikael Aggefors startede med en fremragende redning i målet, og hans svenske landsmand Felix Claar bragede derefter kampens første scoring i kassen – til kæmpe jubel for de håndboldhungrende fans, der var på lægterne for første gang i år.

Efterfølgende var det dog de gule gæster, der overtog momentum, og halvvejs i første halvleg var stillingen 6-10.

Et par straffekastsredninger fra Simon Gade fik kickstartet os, og med et veloplagt publikum i ryggen sluttede vi første halvleg stærkt. Ved pausen var det derfor helt lige 16-16.

Anden halvleg blev en lang tæt affære, hvor opgøret bølgede frem og tilbage med føringer til begge mandskaber.

Med tre minutter tilbage af semifinalen var det fortsat helt lige, 30-30 – men så satte vi trumf på!

Aggefors satte en prop i resten af kampen. Først en redning på straffe efterfulgt af to redninger på 100% chancer.

Samtidigt udnyttede vi vores chancer i den anden ende, og Mark Strandgaard kunne sætte den afgørende scoring ind til slutresultatet 33-30 med et minut tilbage.

En fantastisk kamp i en fabelagtig kulisse – og der skal lyde en kæmpe tak til det forrygende publikum, der var med til at bære drengene mod en finaleplads.

Nu venter en DM-finaleserie mod Bjerringbro-Silkeborg, der ligeledes sikrede sig en finaleplads her til aften. Første kamp spilles i Jutlander Bank Arena onsdag 2. juni kl. 20.30. Nærmere information om billetter følger snarest.

Matchfacts:

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 8, Mark Strandgaard 7, Nikolaj Læsø 5, Felix Claar 4, Sebastian Barthold 3, Magnus Saugstrup 2, Henrik Møllgaard 2, René Antonsen 2.

GOG målscorere:
Mathias Gidsel 9, Simon Pytlick 6, Oscar Bergendahl 4, Emil Jakobsen 4, Frederik Bo Andersen 3, Morten Olsen 2, Emil Lærke 1, Steven Plucnar 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
GOG: 4 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 4/14 (29 %)
Simon Gade: 4/23 (17 %)

Viktor Hallgrimsson: 17/49 (35 %)

Dagens tilskuertal i en udsolgt Jutlander Bank Arena var 2.400. 
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...