pokal header web

VI ER I DM-FINALEN !!!!

Vi er i DM-finalen. Klar til at møde Skjern Håndbold i vores fjerde finale på syv år. Det sker efter en helt forrygende indsats af Aron Kristjanssons tropper i den tredje og afgørende semifinale mod de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg.

31-23 stod der på måltavlen efter de 60 minutter. En helt suveræn sejr – i en fantastisk kulisse med 4.837 tilskuere på lægterne. Sikke en stemning, der var med til at bære spillerne frem mod den sikre sejr over et BSV-mandskab, der langsomt blev tappet for kræfter af vores super fightende drenge  –  lige fra første fløjt.

Stort tillykke til trænere, spillere og alle omkring holdet. Og TAK, TAK for den fantastiske opbakning. Ottende kamp træk med flere end 4.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena.

Recepten holdt. Stærkt forsvarsspil fulgt op af en af sæsonens bedste kampe af Mikael Aggefors. Godt angrebsspil anført af Sander Sagosen i overdådigt spillehumør, hvor han for alvor trådte i karakter som en af verdens bedste håndboldspillere i en alder af kun 21 år.

Vi kom foran 5-2, men blev indhentet ved 9-9 med tre minutter tilbage af 1. halvleg. Alligevel lykekdes det os at gå til pausen med en føring på 11-9. Tobias Ellebæk gjorde et fornemt indhop i 1. halvleg med tre mål på tre forsøg.

Efter pausen var der flere gange tilløb til, at vi tog afgørende afstand, men Nikolaj Øris Nielsen, BSVs enmandshær i kampen, ville det anderledes, og han holdt sit hold inde i kampen.

Selv om BSV scorede, trak vi yderligere fra, og fra 22-20 med 10 minutter havde BSV ikke mere at byde på. Vi sluttede af i ren opvisningsstil.  

DM-finalen var hjemme.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse