pokaler_header_new

VI ER I DM-FINALEN !!!!

Vi er i DM-finalen. Klar til at møde Skjern Håndbold i vores fjerde finale på syv år. Det sker efter en helt forrygende indsats af Aron Kristjanssons tropper i den tredje og afgørende semifinale mod de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg.

31-23 stod der på måltavlen efter de 60 minutter. En helt suveræn sejr – i en fantastisk kulisse med 4.837 tilskuere på lægterne. Sikke en stemning, der var med til at bære spillerne frem mod den sikre sejr over et BSV-mandskab, der langsomt blev tappet for kræfter af vores super fightende drenge  –  lige fra første fløjt.

Stort tillykke til trænere, spillere og alle omkring holdet. Og TAK, TAK for den fantastiske opbakning. Ottende kamp træk med flere end 4.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena.

Recepten holdt. Stærkt forsvarsspil fulgt op af en af sæsonens bedste kampe af Mikael Aggefors. Godt angrebsspil anført af Sander Sagosen i overdådigt spillehumør, hvor han for alvor trådte i karakter som en af verdens bedste håndboldspillere i en alder af kun 21 år.

Vi kom foran 5-2, men blev indhentet ved 9-9 med tre minutter tilbage af 1. halvleg. Alligevel lykekdes det os at gå til pausen med en føring på 11-9. Tobias Ellebæk gjorde et fornemt indhop i 1. halvleg med tre mål på tre forsøg.

Efter pausen var der flere gange tilløb til, at vi tog afgørende afstand, men Nikolaj Øris Nielsen, BSVs enmandshær i kampen, ville det anderledes, og han holdt sit hold inde i kampen.

Selv om BSV scorede, trak vi yderligere fra, og fra 22-20 med 10 minutter havde BSV ikke mere at byde på. Vi sluttede af i ren opvisningsstil.  

DM-finalen var hjemme.

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...