MicrosoftTeams-image (3)

Vi er i Final4 efter sikker sejr på 26-21 i SønderjyskE

Vi er klar til Final4 i Landspokalturneringen. Sejr på 26-21 i en vanskelig udekamp i Sønderborg i kvartfinalen. En sejr, der blev sikret på en suveræn 1. halvleg, der gav en føring på 18-11 ved pausen. Sikkert og klogt angrebsspil, habilt forsvarsspil og flot spil af Ole Erevik i målet. 

Vi kom foran 3-0 på to mål af Berggren og et af Sander Sagosen. Så var tonen slået an. Vi kom med fire mål for første gang ved 10-6, og i resten af halvlegen udbyggede vi føringen med kynisk angrebsspil, som hjemmeholdet ikke kunne modstå. I hele 1.halvleg scorede hjemmeholdet kun et mål fra bagkæden, som vi havde helt styr på.

2. halvleg blev en mere rodet affære og præget af, at kampen reelt var afgjort. Vi gik en kende ned i tempo,men holdt føringen på syv mål  til 23-16 efter et kvarter. Så scorede SønderjyskE tre mål i træk, men nærmere end de fire mål kom  SønderjyskE ikke. 

Også i de sidste 30 minutter udmærkede Ole Erevik sig som sit holds bedste. Martin Larsen fik også spilletid efter pausen og scorede to flotte mål til 21-14 og 22-15. 

Vi er dermed klar til Final4, som spilles i weekenden 28.-29. marts næste år. Det samme er Team Tvis Holstebro, Skjern Håndbold og KIF Kolding København.

Vi var i dag uden Marcus Mørk, Isa Guardiola, Olafur Gustafsson, Niclas Barud og Stig Bugge. 

Næste opgave for holdet er hjemmekampen på lørdag 25. oktober kl. 17.00 mod Lemvig-Thyborøn.

 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse