pokaler_header_new

Vi er i Final4 efter sikker sejr på 26-21 i SønderjyskE

Vi er klar til Final4 i Landspokalturneringen. Sejr på 26-21 i en vanskelig udekamp i Sønderborg i kvartfinalen. En sejr, der blev sikret på en suveræn 1. halvleg, der gav en føring på 18-11 ved pausen. Sikkert og klogt angrebsspil, habilt forsvarsspil og flot spil af Ole Erevik i målet. 

Vi kom foran 3-0 på to mål af Berggren og et af Sander Sagosen. Så var tonen slået an. Vi kom med fire mål for første gang ved 10-6, og i resten af halvlegen udbyggede vi føringen med kynisk angrebsspil, som hjemmeholdet ikke kunne modstå. I hele 1.halvleg scorede hjemmeholdet kun et mål fra bagkæden, som vi havde helt styr på.

2. halvleg blev en mere rodet affære og præget af, at kampen reelt var afgjort. Vi gik en kende ned i tempo,men holdt føringen på syv mål  til 23-16 efter et kvarter. Så scorede SønderjyskE tre mål i træk, men nærmere end de fire mål kom  SønderjyskE ikke. 

Også i de sidste 30 minutter udmærkede Ole Erevik sig som sit holds bedste. Martin Larsen fik også spilletid efter pausen og scorede to flotte mål til 21-14 og 22-15. 

Vi er dermed klar til Final4, som spilles i weekenden 28.-29. marts næste år. Det samme er Team Tvis Holstebro, Skjern Håndbold og KIF Kolding København.

Vi var i dag uden Marcus Mørk, Isa Guardiola, Olafur Gustafsson, Niclas Barud og Stig Bugge. 

Næste opgave for holdet er hjemmekampen på lørdag 25. oktober kl. 17.00 mod Lemvig-Thyborøn.

 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...