MicrosoftTeams-image (3)

Vi er i finalen efter ulideligt tæt drama i isarenaen

Vi er i finalen!!!!

Med en sejr på 29-26 – lige akkurat de tre mål, der skulle til – sikrede vi os pladsen i finalen mod et fantastisk flot fightende hold fra Mors-Thy Håndbold. Det blev ulideligt tæt i de sidste 10 sekunder, hvor Mors-Thy havde bolden og en scoring ville sende dem i finalen, men topscorer Markus Mørk blev presset ud i den ene side, og Erevik klarede hans skud.

Gigantium Isarena var på kogepunktet, og selv om vi i løbet af kampen fire gange var med foran med fire-fem mål, så kom Mors-Thy igen hver gang – anført af en superspillende Markus Mørk.

Nu gælder det finalen over to kampe mod enten KIF Kolding København eller Skjern Håndbold. Omkring kl. 19.00 i aften ved vi, hvem modstanderen bliver. Bliver det KIF Kolding København, er vi tilmed sikret en plads i næste sæsons Champions League. Resultatet i dag betyder, at vi mindst er sikret deltagelse i næste sæsons EHF Cup.

Vi skal spille på hjemmebane i første finale uanset, hvem modstanderen bliver. Første kamp er lørdag 18. maj kl. 17.15 i Gigantium Isarena, og der er returkamp søndag 26. maj kl. 20.15 enten i Skjern eller i Brøndby-Hallen.

Vi var foran fra kampens start – hurtigt 3-1 og holdt føringen på tre-fire mål inden pausen, hvor det stod 16-12.

Midt i 1. halvleg landende Kristian Kjelling uheldigt på den ene skulder efter en afslutning, og han var ikke i stand til at spille videre. Det er endnu for tidligt at sige noget om skadens omfang og konsekvenser.

Efter pausen kom vi foran 20-15 og 22-17 efter otte minutter, men Mors-Thy kom tilbage – og med 10 minutter tilbage førte vi 25-23 – præcist resultatet fra første kamp, og dermed skulle vi vinde med tre mål. Det blev 25-24, hvorefter vi gik til 29-24 med fem minutter igen.

Afgjort, nej snydt igen. Vi scorede ikke i de sidste fire minutter, hvorimod Mors-Thy scorede to gange – og havde bolden i de sidste 10 sekunder.

Jubelen ville ingen ende tage, da sidste kast var kastet, og finalepladsen var i hus. Kulminationen på en fantastisk stemning i Gigantium Isarena – skabt af stor rød opbakning af hjemmeholdets fans, men også respekt for den indsats de blå tilskuere ydede i deres ende af banen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse