pokaler_header_new

Vi er i finalen efter ulideligt tæt drama i isarenaen

Vi er i finalen!!!!

Med en sejr på 29-26 – lige akkurat de tre mål, der skulle til – sikrede vi os pladsen i finalen mod et fantastisk flot fightende hold fra Mors-Thy Håndbold. Det blev ulideligt tæt i de sidste 10 sekunder, hvor Mors-Thy havde bolden og en scoring ville sende dem i finalen, men topscorer Markus Mørk blev presset ud i den ene side, og Erevik klarede hans skud.

Gigantium Isarena var på kogepunktet, og selv om vi i løbet af kampen fire gange var med foran med fire-fem mål, så kom Mors-Thy igen hver gang – anført af en superspillende Markus Mørk.

Nu gælder det finalen over to kampe mod enten KIF Kolding København eller Skjern Håndbold. Omkring kl. 19.00 i aften ved vi, hvem modstanderen bliver. Bliver det KIF Kolding København, er vi tilmed sikret en plads i næste sæsons Champions League. Resultatet i dag betyder, at vi mindst er sikret deltagelse i næste sæsons EHF Cup.

Vi skal spille på hjemmebane i første finale uanset, hvem modstanderen bliver. Første kamp er lørdag 18. maj kl. 17.15 i Gigantium Isarena, og der er returkamp søndag 26. maj kl. 20.15 enten i Skjern eller i Brøndby-Hallen.

Vi var foran fra kampens start – hurtigt 3-1 og holdt føringen på tre-fire mål inden pausen, hvor det stod 16-12.

Midt i 1. halvleg landende Kristian Kjelling uheldigt på den ene skulder efter en afslutning, og han var ikke i stand til at spille videre. Det er endnu for tidligt at sige noget om skadens omfang og konsekvenser.

Efter pausen kom vi foran 20-15 og 22-17 efter otte minutter, men Mors-Thy kom tilbage – og med 10 minutter tilbage førte vi 25-23 – præcist resultatet fra første kamp, og dermed skulle vi vinde med tre mål. Det blev 25-24, hvorefter vi gik til 29-24 med fem minutter igen.

Afgjort, nej snydt igen. Vi scorede ikke i de sidste fire minutter, hvorimod Mors-Thy scorede to gange – og havde bolden i de sidste 10 sekunder.

Jubelen ville ingen ende tage, da sidste kast var kastet, og finalepladsen var i hus. Kulminationen på en fantastisk stemning i Gigantium Isarena – skabt af stor rød opbakning af hjemmeholdets fans, men også respekt for den indsats de blå tilskuere ydede i deres ende af banen.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...