pokaler_header_new

Vi er i finalen i Final4 mod AG København søndag i Gigantium

Fremragende målmandsspil af Ole Erevik kampen igennem og syv scoringer af Johan Jakobsson banede vejen for vores første deltagelse i en finale. Vi besjerede Nordsjælland Håndbold 22-19 efter føring på 14-8 ved pausen.

Erevik havde 15 redninger i 1. halvleg – og 25 i alt – det gav en redningsprocent på 57. Klasse.

I finalen venter det stjernespækkede mandskab fra AG København, der i sin semifinale besejrede AJAX København fra 1. division med 29-25.

Vi kom dårligt fra start i semifinalen. Sjællænderne førte 3-.0, men så tog højre siden i angrebet fat. Vi var uden skadede Jan Lennartsson på højre fløj, og her spillede Martin Larsen i stedet. Først begyndte Johan Jakobsson at bombe løs, og så scorede Larsen to gange.

Fra 3-3 efter godt 11 minutter kom vi foran 7-4 og med godt forsvarsspil og den ene redning efter den anden i målet af Ole Erevik gik vi til pausen med en fortjent føring på 14-8.

2. halvleg blev til gengæld en ret bedrøvelig affære i vort angreb, hvor det kun lykkedes at score otte mål, og heraf næsten ingen fra bagkæden, hvor spillet slet ikke fungerede.

Vi førte 20-15 med syv minutter tilbage, og det lykkedes Nordsjælland at komme helt op på 21-19, fordi vi afsluttede dårligt og mistede mange afleveringer.

Uanset spillets niveau, så er finalepladsen hjemme, og AG København får søndag kl. 16.10 mulighed for revanche for nederlaget til os i ligaen i oktober i København. AG København havde heller ikke det store spil fremme i semifinalen mod AJAX København, der leverede en flot fighterindsats og var foran i begyndelsen af kampen.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...