MicrosoftTeams-image (3)

Vi er i finalen i Final4 mod AG København søndag i Gigantium

Fremragende målmandsspil af Ole Erevik kampen igennem og syv scoringer af Johan Jakobsson banede vejen for vores første deltagelse i en finale. Vi besjerede Nordsjælland Håndbold 22-19 efter føring på 14-8 ved pausen.

Erevik havde 15 redninger i 1. halvleg – og 25 i alt – det gav en redningsprocent på 57. Klasse.

I finalen venter det stjernespækkede mandskab fra AG København, der i sin semifinale besejrede AJAX København fra 1. division med 29-25.

Vi kom dårligt fra start i semifinalen. Sjællænderne førte 3-.0, men så tog højre siden i angrebet fat. Vi var uden skadede Jan Lennartsson på højre fløj, og her spillede Martin Larsen i stedet. Først begyndte Johan Jakobsson at bombe løs, og så scorede Larsen to gange.

Fra 3-3 efter godt 11 minutter kom vi foran 7-4 og med godt forsvarsspil og den ene redning efter den anden i målet af Ole Erevik gik vi til pausen med en fortjent føring på 14-8.

2. halvleg blev til gengæld en ret bedrøvelig affære i vort angreb, hvor det kun lykkedes at score otte mål, og heraf næsten ingen fra bagkæden, hvor spillet slet ikke fungerede.

Vi førte 20-15 med syv minutter tilbage, og det lykkedes Nordsjælland at komme helt op på 21-19, fordi vi afsluttede dårligt og mistede mange afleveringer.

Uanset spillets niveau, så er finalepladsen hjemme, og AG København får søndag kl. 16.10 mulighed for revanche for nederlaget til os i ligaen i oktober i København. AG København havde heller ikke det store spil fremme i semifinalen mod AJAX København, der leverede en flot fighterindsats og var foran i begyndelsen af kampen.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse