MicrosoftTeams-image (3)

Vi er tilbage på sporet med sikker sejr over Ribe-Esbjerg HH

Vi er tilbage på sporet i Boxer Herreligaen. Efter to nederlag på udebane viste vi igen styrken hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor premieresejren over Skjern Håndbold blev fulgt op med en komfortabel sejr på 27-19 over Ribe-Esbjerg HH. Vi førte 12-7 ved pausen.

Fra 4-3 efter ni minutter skaffede vi os den første solide føring ved at øge til 7-3, og den føring blev udbygget til fem mål ved pausen. René Antonsen fik sæsondebut og comeback i midterforsvaret fra kampens start, og det var ikke til at se, at han havde været uden for med en skulderskade i fire uger. Han spillede en god kamp og scorede tre flotte mål mod sine tidligere holdkammerater.

Samtidig med solidt forsvarsspil leverede Andreas Palicka en stor kamp i målet, og i den anden ende af banen var der ikke mange redninger af gæsternes keeper. Gæsterne gav debut til store stærke Kasper Nielsen fra kampens start, men det forhindrede os ikke i at spille os igennem deres forsvar.

Efter pausen øgede vi hurtigt føringen til otte-ni mål, og vi fik den første 10-måls føring ved 22-12 efter 17 minutter i 2. halvleg.

Sejren var i sikkerhed, og i den sidste del af kampen blev der byttet mål samtidig med, at Jesper Jensen fik sendt alle spillere i kamp.

Næste opgave er hjemmekampen på lørdag kl. 17.10, hvor vi får besøg af de ubesejrede DM-favoritter fra Bjerringbro-Silkeborg. Kampen spilles i is-arenaen.

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse