pokaler_header_new

Vi er tilbage på sporet med sikker sejr over Ribe-Esbjerg HH

Vi er tilbage på sporet i Boxer Herreligaen. Efter to nederlag på udebane viste vi igen styrken hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor premieresejren over Skjern Håndbold blev fulgt op med en komfortabel sejr på 27-19 over Ribe-Esbjerg HH. Vi førte 12-7 ved pausen.

Fra 4-3 efter ni minutter skaffede vi os den første solide føring ved at øge til 7-3, og den føring blev udbygget til fem mål ved pausen. René Antonsen fik sæsondebut og comeback i midterforsvaret fra kampens start, og det var ikke til at se, at han havde været uden for med en skulderskade i fire uger. Han spillede en god kamp og scorede tre flotte mål mod sine tidligere holdkammerater.

Samtidig med solidt forsvarsspil leverede Andreas Palicka en stor kamp i målet, og i den anden ende af banen var der ikke mange redninger af gæsternes keeper. Gæsterne gav debut til store stærke Kasper Nielsen fra kampens start, men det forhindrede os ikke i at spille os igennem deres forsvar.

Efter pausen øgede vi hurtigt føringen til otte-ni mål, og vi fik den første 10-måls føring ved 22-12 efter 17 minutter i 2. halvleg.

Sejren var i sikkerhed, og i den sidste del af kampen blev der byttet mål samtidig med, at Jesper Jensen fik sendt alle spillere i kamp.

Næste opgave er hjemmekampen på lørdag kl. 17.10, hvor vi får besøg af de ubesejrede DM-favoritter fra Bjerringbro-Silkeborg. Kampen spilles i is-arenaen.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...