pokaler_header_new

Vi er ude af pokalen efter skuffende indsats i Herning

Vi er ude af årets pokalturnering. En skuffende indsats i 60 minutter mod et godt nok stærkt 1. divisionshold, men alligevel et hold, som vi skal besejre – og også havde mulighederne for det. 

Holdet som sådan mangler troen, og flere af spillerne mangler endnu op til flere niveauer, før de spillemæssigt er der, hvor de sluttede sidste sæson. 

Det hele blev sat i relief, da vi med 58 sekunder tilbage kom i overtal med to spillere, men to gange lykkedes det os at miste bolden, da Johan Jakobsson spillede den direkte i hænderne på en modspiller Et mål og dermed udligning havde givet omkamp og måske en sejr til os. 

Vi var bagud hele kampen. Heino Holm Knudsen bombede ind fra starten på Richard Kappelin, men vi kom igen ved 8-8 efter et kvarter. Herefter gik vi i stå og resten af halvlegen tilhørte hjemmeholdet, der førte 13-9 ved pausen. 

Første halvdel af 2. halvleg tilhørte også hjemmeholdet, og det blev 17-13, inden vores to profiler i dagens kamp, Håvard Tvedten og Johan Jakobsson bragte balance i regnskabet ved 18-18 efter 14 minutter.  Igen kom vi bagud – og op på 21-21 og 24-24 efter 26 minutter. 

Hjemmeholdet kom på 26-24, og med et minut og 10 sekunder igen reducerede Mads Mensah Larsen til 25-26. Gjesing blev udvist, og så dummede hjemmeholdet sig ved at have en spiller for meget på banen. Det gav os bolden og seks mod fire i 58 sekunder. 

Men så gik klappen ned, og chancen for omkamp forduftede. 

Farvel til pokalen. 

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...