MicrosoftTeams-image (3)

Vi er videre til 1/8-finalen

Her til aften bookede vi billet til Santander Cuppens 1/8-finale, da vi på udebane besejrede Fredericia 32-27.

Kampens første scoring blev sat ind af Felix Claar, men alligevel blev det langt fra nogen drømmestart de første minutter.

Kort efter trak vi opgørets første udvisning, og det satte gang i en god periode for hjemmeholdet. De så sig ikke tilbage de efterfølgende minutter, og pludselig var stillingen 5-2 i deres favør.

Langsomt fik vi dog banket rusten og de værste sæsonstarts-nerver af, og vi begyndte at kontrollere kampen. Specielt defensivt fik vi rigtig godt fat, og vi gjorde det svært for Fredericia-mandskabet at komme frem til oplagte scoringschancer.

Offensivt begyndte vi også at få mere tur i den, og på et flot gennemspillet angreb i første halvlegs sidste sekund kunne René Antonsen sende os til pause foran 15-11.

Fra anden halvlegs start var det igen hjemmeholdet, der kom bedst ud. De spiste af forspringet, og vi havde svært ved at få kampen tilbage på vores præmisser.

Midtvejs i anden halvleg var forspringet således barberet ned til en enkelt scoring ved stillingen 23-22 i vores favør, og det fik Stefan Madsen til at kalde timeout.

Det hjalp os med at få teten igen, og en god håndfuld minutter senere havde vi bragt forspringet tilbage på fire scoringer.

Herfra kontrollerede vi resten af kampen, og sejren var aldrig for alvor i fare i slutfasen. I opgørets sidste angreb stod Nikolaj Læsø og Sebastian Barthold for dagens detalje, da førstnævnte sendte sidste scoring i nettet til slutresultatet 27-32 efter et flot dobbelt-vip.

Undervejs blev det til officiel debut for fem af vores nytiltrådte spillere, og de fik altså den ønskede sejrs-debut. Vi fik dermed skudt sæsonen officielt i gang på den bedst tænkelige måde, og særligt Nikolaj Læsø kom brandvarm ud af starthullerne og blev topscorer med otte mål – men der var efter en rodet start generelt rigtig fine takter over hele linjen.

Den eneste af vores nye spillere, som ikke var i aktion var Sebastian Henneberg – han var i modsætning til de seneste testkampe dog med på bænken denne gang.

Næste opgave er på tirsdag, hvor forberedelserne frem mod ligasæsonen fortsætter, når vi får besøg af Skjern Håndbold i Jutlander Bank Arena. Har du ikke billet til kampen, kan den følges direkte via livestream på vores Facebook-side.
 
Matchfacts:
 
Fredericia Håndbold målscorere
Anders Kragh Martinusen 6, Martin Bisgaard 6, Kristian Stoklund 5, Rune Andersen 4, Kasper Young 3, Mishels Liaba 2, Rasmus Meyer 1.

Aalborg Håndbold målscorere
Nikolaj Læsø 8, Lukas Sandell 5, Magnus Saugstrup 4, Jonas Samuelsson 4, Buster Juul 4, Henrik Møllgaard 4, René Antonsen 2, Felix Claar 1.
 
Udvisninger
Fredericia Håndbold: 5 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
 
Redninger
Mikael Aggefors: 8 redninger
Simon Gade: 3 redninger
 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse