MicrosoftTeams-image (3)

Vi gør klar til tidligt topopgør ude mod GOG på lørdag

GOG er på førstepladsen i Boxer Herreligaen, og vi deler tredjepladsen med tre andre hold, efter at Skanderborg Håndbold kom på andenpladsen, da de tog hul på syvende spillerunde i mandags.

Det er første gang i syv år, GOG er på førstepladsen i ligaen, så håndboldinteressen er igen på kogepunktet i det sydfynske. Det får vi for alvor at føle foran op mod 2.000 tilskuere i en tætpakket GOG Arena lørdag kl. 17.10.

– Det er glædeligt, at GOG er tilbage i toppen af ligaen, og det overrasker mig ikke, at de klarer sig godt i denne sæson. De har en god stamme på holdet fra sidste sæson og har fået tilgang af spændende spillere, siger direktør Jan Larsen.

– Det bliver en rigtig topkamp. Vi plejer at spille tætte kampe i GOG. En sejr kræver, at vi kommer op på samme niveau som i kampene mod Skjern og BSV. Sker det, så vinder vi også, siger Jan Larsen.

GOG har vundet fire af de første seks kampe, spillet uafgjort mod SønderjyskEog tabt til KIF Kolding København. Sejrene er kommet mod Team Tvis Holstebro, Skive FH, Århus Håndbold og sidst, men ikke mindst ude mod Skjern.

Kampen kan ses direkte på TV 2.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse