pokal header web

Vi havde chancen i BSV – men kiksede til sidst. Ny chance søndag

Vi klarede ikke matchbolden for slutspillet i Kjellerup. Med et nederlag på 25-23 til BSV hænger semifinale-pladsen i en tynd snor. BSV er sikre på førstepladsen og dermed klar til semifinalen mod Team Tvis Holstebro. Vi skal besejre Viborg i den sidste kamp og så håbe på, at BSV tager til Kolding og tager point. Mere spændende kan det næsten ikke blive. Lykkes det, venter AG København i to semifinaler.

Vi havde ellers chancen for selv at afgøre det. Med ni minutter tilbage førte vi 21-20 og kom to minutter i overtal, da Espen Lie Hansen blev udvist. Vi missede to angreb i overtallet. I stedet for, at vi kunne have lukket kampen, kom hjemmeholdet med igen og var i teten i de sidste syv minutter. Vi kunne ikke score. Det kunne Mads Ø. Nielsen derimod, og han bombede BSV i semifinalen.

Stor skuffelse i vores lejr og stor jubel hos BSV.

Det blev en meget taktisk præget og ikke særligt velspillet kamp præget af dens store betydning. Til gengæld fik vi masser af spænding og dramatik i 2. halvleg med de to dommere i centrum.

Efter 11 minutters spil i 2. halvleg kom Jan Lennartsson og Niklas Landin i klammeri i feltet med direkte rødt kort til dem begge. En hændelse, som ingen af dommerne så, men dømte på reaktionerne, og ingen af de to forseelser var til mere end to minutters udvisning.

Med godt fem minutter tilbage kom endnu en afgørende – og forkert kendelse – med stor indflydelse på kampen, da Dennis Kirkegaard løb direkte ind i Håvard Tvedten i en fløj-overgang. Igen dømte de to herrer i gult på, hvad de troede, de så. To minutter til Tvedten, og så var kampen tabt.

Men vi kommer igen. Søndag kl. 17.20 tager vi imod Viborg HK i Gigantium, og sålænge der er en chance at spille for, så går vi efter den. Og det er der.  Vi kæmpede forbilledligt i Kjellerup, og Ole Erevik stod med en høj redningsprocent igen. Det bliver der brug for igen på søndag.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse