MicrosoftTeams-image (3)

Vi havde chancen i BSV – men kiksede til sidst. Ny chance søndag

Vi klarede ikke matchbolden for slutspillet i Kjellerup. Med et nederlag på 25-23 til BSV hænger semifinale-pladsen i en tynd snor. BSV er sikre på førstepladsen og dermed klar til semifinalen mod Team Tvis Holstebro. Vi skal besejre Viborg i den sidste kamp og så håbe på, at BSV tager til Kolding og tager point. Mere spændende kan det næsten ikke blive. Lykkes det, venter AG København i to semifinaler.

Vi havde ellers chancen for selv at afgøre det. Med ni minutter tilbage førte vi 21-20 og kom to minutter i overtal, da Espen Lie Hansen blev udvist. Vi missede to angreb i overtallet. I stedet for, at vi kunne have lukket kampen, kom hjemmeholdet med igen og var i teten i de sidste syv minutter. Vi kunne ikke score. Det kunne Mads Ø. Nielsen derimod, og han bombede BSV i semifinalen.

Stor skuffelse i vores lejr og stor jubel hos BSV.

Det blev en meget taktisk præget og ikke særligt velspillet kamp præget af dens store betydning. Til gengæld fik vi masser af spænding og dramatik i 2. halvleg med de to dommere i centrum.

Efter 11 minutters spil i 2. halvleg kom Jan Lennartsson og Niklas Landin i klammeri i feltet med direkte rødt kort til dem begge. En hændelse, som ingen af dommerne så, men dømte på reaktionerne, og ingen af de to forseelser var til mere end to minutters udvisning.

Med godt fem minutter tilbage kom endnu en afgørende – og forkert kendelse – med stor indflydelse på kampen, da Dennis Kirkegaard løb direkte ind i Håvard Tvedten i en fløj-overgang. Igen dømte de to herrer i gult på, hvad de troede, de så. To minutter til Tvedten, og så var kampen tabt.

Men vi kommer igen. Søndag kl. 17.20 tager vi imod Viborg HK i Gigantium, og sålænge der er en chance at spille for, så går vi efter den. Og det er der.  Vi kæmpede forbilledligt i Kjellerup, og Ole Erevik stod med en høj redningsprocent igen. Det bliver der brug for igen på søndag.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse