MicrosoftTeams-image (3)

Vi havde chancen i BSV – men kiksede til sidst. Ny chance søndag

Vi klarede ikke matchbolden for slutspillet i Kjellerup. Med et nederlag på 25-23 til BSV hænger semifinale-pladsen i en tynd snor. BSV er sikre på førstepladsen og dermed klar til semifinalen mod Team Tvis Holstebro. Vi skal besejre Viborg i den sidste kamp og så håbe på, at BSV tager til Kolding og tager point. Mere spændende kan det næsten ikke blive. Lykkes det, venter AG København i to semifinaler.

Vi havde ellers chancen for selv at afgøre det. Med ni minutter tilbage førte vi 21-20 og kom to minutter i overtal, da Espen Lie Hansen blev udvist. Vi missede to angreb i overtallet. I stedet for, at vi kunne have lukket kampen, kom hjemmeholdet med igen og var i teten i de sidste syv minutter. Vi kunne ikke score. Det kunne Mads Ø. Nielsen derimod, og han bombede BSV i semifinalen.

Stor skuffelse i vores lejr og stor jubel hos BSV.

Det blev en meget taktisk præget og ikke særligt velspillet kamp præget af dens store betydning. Til gengæld fik vi masser af spænding og dramatik i 2. halvleg med de to dommere i centrum.

Efter 11 minutters spil i 2. halvleg kom Jan Lennartsson og Niklas Landin i klammeri i feltet med direkte rødt kort til dem begge. En hændelse, som ingen af dommerne så, men dømte på reaktionerne, og ingen af de to forseelser var til mere end to minutters udvisning.

Med godt fem minutter tilbage kom endnu en afgørende – og forkert kendelse – med stor indflydelse på kampen, da Dennis Kirkegaard løb direkte ind i Håvard Tvedten i en fløj-overgang. Igen dømte de to herrer i gult på, hvad de troede, de så. To minutter til Tvedten, og så var kampen tabt.

Men vi kommer igen. Søndag kl. 17.20 tager vi imod Viborg HK i Gigantium, og sålænge der er en chance at spille for, så går vi efter den. Og det er der.  Vi kæmpede forbilledligt i Kjellerup, og Ole Erevik stod med en høj redningsprocent igen. Det bliver der brug for igen på søndag.

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse