MicrosoftTeams-image (3)

Vi kan igen spille for fulde huse!

Så kan man tale om god timing. Restriktionerne bortfalder i samme uge, som håndboldligaen vender tilbage. Vi glæder os enormt meget til at komme tilbage i hallerne med jer på lægterne.

 

Håndboldfeberen raser i de danske hjem med flotte præstationer fra håndboldherrerne ved EM i Ungarn. Vores syv spillere, der er med deres respektive landshold, har præsteret på flotteste vis og vender snart hjem og gør truppen fuldtallig.

 

Vi ligger nr. 2 i HTH Herreligaen og i EHF Champions League-puljen, og vi er klar til en spændende pokalsemifinale mod Mors-Thy Håndbold, hvor vi skal have revanche fra sidste års finale.

“Vi er virkelig glade for, at tilskuerne nu kan vende tilbage til hallerne uden restriktioner. Vi glæder os til at byde jer alle sammen velkommen tilbage til en masse spændende håndboldkampe. Det varer ikke længe, før det hele skal afgøres, og jeg ved, at det gør en kæmpe forskel med jeres opbakning i ryggen,” udtaler direktør, Jan Larsen.

 

Jeres opbakning betyder meget for os, og vi glæder os over, at der allerede er stor interesse for forårets kampe. Ikke mindst ved Santander FINAL4 i Jyske Bank BOXEN, hvor vi får brug for jeres fulde opbakning, når 10.000 tilskuere er klar d. 26.-27. marts. Du kan stadig købe billet her.

 

Vi er klar i ilden igen, når der venter et forår med et hav af spændende kampe, hvor vi skal jagte endnu flere pokaler hjem til klubben. Køb billet til vores kommende hjemmekampe ved at klikke her.

 

Vi glæder os til at se jer tilbage i Sparekassen Danmark Arena!

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse