MicrosoftTeams-image (3)

Vi kan igen spille for fulde huse!

Så kan man tale om god timing. Restriktionerne bortfalder i samme uge, som håndboldligaen vender tilbage. Vi glæder os enormt meget til at komme tilbage i hallerne med jer på lægterne.

 

Håndboldfeberen raser i de danske hjem med flotte præstationer fra håndboldherrerne ved EM i Ungarn. Vores syv spillere, der er med deres respektive landshold, har præsteret på flotteste vis og vender snart hjem og gør truppen fuldtallig.

 

Vi ligger nr. 2 i HTH Herreligaen og i EHF Champions League-puljen, og vi er klar til en spændende pokalsemifinale mod Mors-Thy Håndbold, hvor vi skal have revanche fra sidste års finale.

“Vi er virkelig glade for, at tilskuerne nu kan vende tilbage til hallerne uden restriktioner. Vi glæder os til at byde jer alle sammen velkommen tilbage til en masse spændende håndboldkampe. Det varer ikke længe, før det hele skal afgøres, og jeg ved, at det gør en kæmpe forskel med jeres opbakning i ryggen,” udtaler direktør, Jan Larsen.

 

Jeres opbakning betyder meget for os, og vi glæder os over, at der allerede er stor interesse for forårets kampe. Ikke mindst ved Santander FINAL4 i Jyske Bank BOXEN, hvor vi får brug for jeres fulde opbakning, når 10.000 tilskuere er klar d. 26.-27. marts. Du kan stadig købe billet her.

 

Vi er klar i ilden igen, når der venter et forår med et hav af spændende kampe, hvor vi skal jagte endnu flere pokaler hjem til klubben. Køb billet til vores kommende hjemmekampe ved at klikke her.

 

Vi glæder os til at se jer tilbage i Sparekassen Danmark Arena!

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse