MicrosoftTeams-image (3)

Vi møder St. Gallen fra Schweiz i 3. runde i EHF Cuppen

Det var TST St. Otmar St. Gallen fra Schweiz, der kom op af hatten, da EHF trak lod til tredje runde af årets EHF Cup.

Den første kamp spilles i Jutlander Bank Arena sandsynligvis i weekenden 21.-22. november, og der er returkamp efterfølgende weekend i Schweiz.

St. Gallen er p.t. på fjerdepladsen i den hjemlige liga efter ni spillerunder med 10 point. Holdet har været igennem kampe i både runde et og runde to.

Riihimäkki Cocks fra Finland blev ekspederet ud af første runde. St. Gallen vandt 34-24 på hjemmebane og 33-31 i Finland. I anden runde sendte holdet svenske Alingsås HK ud efter to meget tætte kampe. Sejr på 27-25 i Schweiz og nederlag på 27-26 i Sverige.

– Uden at jeg kender ret meget til holdet, ved jeg, at holdene fra Schweiz er ved at have et højt niveau, så vi skal spille to gode kampe for at komme videre til gruppespillet, som er en af sæsonens målsætninger, siger Jesper Jensen, der vil bruge de kommende uger til at skaffe informationer om modstanderen.

Holdet tæller en række spillere med fremmed pas. Playmakeren Tomas Babak, Tjekkiet, højre backen Vedran Banic, Kroatien, målmanden Martin Galia, Tjekkiet, venstre backen Marcel Engels, Tyskland, venstre backen Lukas Linde, Tyskland, højre backen Igor Milovic, Serbien, højre fløjen Sharr Ramadani, Kosovo og backen Jakub Szymanski, Tjekkiet. De øvrige spillere er fra Schweiz.
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse