pokaler_header_new

Vi skal igen have tempo, fight og flow i spillet

Når vi lørdag kl. 15.00 møder Lemvig-Thyborøn Håndbold i Gigantium Arena , så gælder det om at få samme tempo, fight og flow i spillet, som vi har set i de seneste kampe, og som har givet tre sejre på stribe.

Lørdagens to mandskaber har det til fælles, at de skiftede cheftræner på nogenlunde samme tidspunkt. Robert Hedin tog over hos os efter Jacob Vestergaard, mens Anders Thomsen har har sat sig ved roret i Lemvig efter Søren Baadsgaard.

Robert Hedin måtte i kampen mod Viborg se målmand Ole Erevik udgå efter seks minutters spil, ligesom Olexandr Shevelev ikke kunne spille på grund af en fodskade. De ventes begge klar til lørdagens kamp, så Robert Hedin kan råde over hele sit mandskab – med mindre uheld skulle være ude ved den sidste træning fredag eftermiddag.

Vi vandt kampen i Lemvig i første runde med 37-27, men siden da har det vestjyske mandskab fået flere profiler tilbage efter skader og har dermed betydeligt større bredde, når der skal skiftes ud. Forsvarsspecialisten Klaus Thomsen er fortsat skadet.

Lemvig har sikret sig seks point, og det placerer holdet på næstsidstepladsen i ligaen. Holdet tæller mange rutinerede spillere anført af målmændene Henrik Jepsen og Jonas Degnbol samt Jeppe Fruensgaard på venstre fløj, Torben Winther på venstre back og Martin Allentoft på stregen. 

Består består desuden af de to talentfulde og hårdt skydende brødre, Rasmus og Jonas Porup og de to ligeledes hårdt skydende højre backs, Rasmus Søby og Marius Hovde Andersen. På højre fløj huserer kontra-stærke Stian Jørgensen.

Lemvig magter flere forskellige forsvarsformationer – fra den ultra offensive til en flad 6-0, så vi skal være forberedte på skiftende udspil fra Lemvig-bænken i løbet af kampen. Senest spillede Lemvig på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkeborg og var foran 15-10 ved pausen, inden gæsterne vandt 30-26, men der er grund til at være påpasselig og klar til fighte igennem.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...