MicrosoftTeams-image (3)

Vi skal igen have tempo, fight og flow i spillet

Når vi lørdag kl. 15.00 møder Lemvig-Thyborøn Håndbold i Gigantium Arena , så gælder det om at få samme tempo, fight og flow i spillet, som vi har set i de seneste kampe, og som har givet tre sejre på stribe.

Lørdagens to mandskaber har det til fælles, at de skiftede cheftræner på nogenlunde samme tidspunkt. Robert Hedin tog over hos os efter Jacob Vestergaard, mens Anders Thomsen har har sat sig ved roret i Lemvig efter Søren Baadsgaard.

Robert Hedin måtte i kampen mod Viborg se målmand Ole Erevik udgå efter seks minutters spil, ligesom Olexandr Shevelev ikke kunne spille på grund af en fodskade. De ventes begge klar til lørdagens kamp, så Robert Hedin kan råde over hele sit mandskab – med mindre uheld skulle være ude ved den sidste træning fredag eftermiddag.

Vi vandt kampen i Lemvig i første runde med 37-27, men siden da har det vestjyske mandskab fået flere profiler tilbage efter skader og har dermed betydeligt større bredde, når der skal skiftes ud. Forsvarsspecialisten Klaus Thomsen er fortsat skadet.

Lemvig har sikret sig seks point, og det placerer holdet på næstsidstepladsen i ligaen. Holdet tæller mange rutinerede spillere anført af målmændene Henrik Jepsen og Jonas Degnbol samt Jeppe Fruensgaard på venstre fløj, Torben Winther på venstre back og Martin Allentoft på stregen. 

Består består desuden af de to talentfulde og hårdt skydende brødre, Rasmus og Jonas Porup og de to ligeledes hårdt skydende højre backs, Rasmus Søby og Marius Hovde Andersen. På højre fløj huserer kontra-stærke Stian Jørgensen.

Lemvig magter flere forskellige forsvarsformationer – fra den ultra offensive til en flad 6-0, så vi skal være forberedte på skiftende udspil fra Lemvig-bænken i løbet af kampen. Senest spillede Lemvig på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkeborg og var foran 15-10 ved pausen, inden gæsterne vandt 30-26, men der er grund til at være påpasselig og klar til fighte igennem.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse