pokal header web

Vi skal tilbage på sporet lørdag

Lørdag eftermiddag skal vi tilbage på sporet, og vi vil gøre alt for at sikre semifinalepladsen to kampe før tid. Opskriften er til at forstå: Det kræver en sejr over Fredericia HK.

I sidste uge blev årets første nederlag en realitet efter hele 19 sejre, hvor vi efter at have kæmpet i alle kampens tres minutter måtte se os slået af Skjern Håndbold, der på dagen var det bedre hold, og som de sidste minutter blot kunne pynte på sejren, der blev konsolideret med cifrene 36-29 på udebane i Skjern Bank Arena.

Inden kampen var de blot ét point bag os, og det betød, at Skjern Håndbold rykkede forbi os i tabellen og op på førstepladsen. Vi ligger inden lørdagens opgør dermed på en andenplads noteret for 6 point.

Efterfølgeren er Mors-Thy Håndbold med to point, og derfor er vi med en sejr i lørdagens opgør sikret en semifinaleplads.

Det er knap to uger siden, vi sidst spillede mod Fredericia HK i slutspillets første hjemmekamp mandag 25. april. Denne blev vundet i overbevisende stil til slutstillingen 36-26 efter en pauseføring på 19-12. Her strålede især Nikolaj Læsø, som blev topscorer med hele 10 træffere.

Fredericia er fortsat uden point i slutspillet og ligger inden lørdagens opgør på fjerdepladsen i vores slutspilsgruppe. De har derfor allerede udspillet deres chance for en semifinaleplads og spiller blot om æren.

Det betyder også, at de kan spille helt frit, og da de fortsat har en sejr til gode i slutspillet, må vi forvente, at vi møder et Fredericia-mandskab, der har meget at bevise på deres stærke hjemmebane i thansen Arena for at runde sæsonen godt af.

Vi ved, at mange fans tager turen sydpå i morgen, og vi glæder os til at mærke jeres opbakning.
Desuden kan vi glæde os over, at kampen bliver vist live på TV2 kl. 16.00 med optakt fra 15.40.

#klartilkamp
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse