pokaler_header_new

Vi skal tilbage på sporet lørdag

Lørdag eftermiddag skal vi tilbage på sporet, og vi vil gøre alt for at sikre semifinalepladsen to kampe før tid. Opskriften er til at forstå: Det kræver en sejr over Fredericia HK.

I sidste uge blev årets første nederlag en realitet efter hele 19 sejre, hvor vi efter at have kæmpet i alle kampens tres minutter måtte se os slået af Skjern Håndbold, der på dagen var det bedre hold, og som de sidste minutter blot kunne pynte på sejren, der blev konsolideret med cifrene 36-29 på udebane i Skjern Bank Arena.

Inden kampen var de blot ét point bag os, og det betød, at Skjern Håndbold rykkede forbi os i tabellen og op på førstepladsen. Vi ligger inden lørdagens opgør dermed på en andenplads noteret for 6 point.

Efterfølgeren er Mors-Thy Håndbold med to point, og derfor er vi med en sejr i lørdagens opgør sikret en semifinaleplads.

Det er knap to uger siden, vi sidst spillede mod Fredericia HK i slutspillets første hjemmekamp mandag 25. april. Denne blev vundet i overbevisende stil til slutstillingen 36-26 efter en pauseføring på 19-12. Her strålede især Nikolaj Læsø, som blev topscorer med hele 10 træffere.

Fredericia er fortsat uden point i slutspillet og ligger inden lørdagens opgør på fjerdepladsen i vores slutspilsgruppe. De har derfor allerede udspillet deres chance for en semifinaleplads og spiller blot om æren.

Det betyder også, at de kan spille helt frit, og da de fortsat har en sejr til gode i slutspillet, må vi forvente, at vi møder et Fredericia-mandskab, der har meget at bevise på deres stærke hjemmebane i thansen Arena for at runde sæsonen godt af.

Vi ved, at mange fans tager turen sydpå i morgen, og vi glæder os til at mærke jeres opbakning.
Desuden kan vi glæde os over, at kampen bliver vist live på TV2 kl. 16.00 med optakt fra 15.40.

#klartilkamp
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.