MicrosoftTeams-image (3)

Vi skal tilbage på sporet lørdag

Lørdag eftermiddag skal vi tilbage på sporet, og vi vil gøre alt for at sikre semifinalepladsen to kampe før tid. Opskriften er til at forstå: Det kræver en sejr over Fredericia HK.

I sidste uge blev årets første nederlag en realitet efter hele 19 sejre, hvor vi efter at have kæmpet i alle kampens tres minutter måtte se os slået af Skjern Håndbold, der på dagen var det bedre hold, og som de sidste minutter blot kunne pynte på sejren, der blev konsolideret med cifrene 36-29 på udebane i Skjern Bank Arena.

Inden kampen var de blot ét point bag os, og det betød, at Skjern Håndbold rykkede forbi os i tabellen og op på førstepladsen. Vi ligger inden lørdagens opgør dermed på en andenplads noteret for 6 point.

Efterfølgeren er Mors-Thy Håndbold med to point, og derfor er vi med en sejr i lørdagens opgør sikret en semifinaleplads.

Det er knap to uger siden, vi sidst spillede mod Fredericia HK i slutspillets første hjemmekamp mandag 25. april. Denne blev vundet i overbevisende stil til slutstillingen 36-26 efter en pauseføring på 19-12. Her strålede især Nikolaj Læsø, som blev topscorer med hele 10 træffere.

Fredericia er fortsat uden point i slutspillet og ligger inden lørdagens opgør på fjerdepladsen i vores slutspilsgruppe. De har derfor allerede udspillet deres chance for en semifinaleplads og spiller blot om æren.

Det betyder også, at de kan spille helt frit, og da de fortsat har en sejr til gode i slutspillet, må vi forvente, at vi møder et Fredericia-mandskab, der har meget at bevise på deres stærke hjemmebane i thansen Arena for at runde sæsonen godt af.

Vi ved, at mange fans tager turen sydpå i morgen, og vi glæder os til at mærke jeres opbakning.
Desuden kan vi glæde os over, at kampen bliver vist live på TV2 kl. 16.00 med optakt fra 15.40.

#klartilkamp
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse