MicrosoftTeams-image (3)

Vi skal udnytte det fysiske overtag mod Skanderborg

Onsdagens modstander i den sidste kamp i grundspillet, Skanderborg Håndbold, spiller hurtigt og teknisk betonet håndbold, men fysisk er vi dem klart overlegne. Nikolaj Jacobsen har efter tirsdagens træning truppen klar til opgøret, der spilles kl. 20.00. 

Vi skal bevare status som ubesejret på hjemmebane i Gigantium i 11 kampe i træk og med en sejr lægge op til den bedst tænkelige start på slutspillet. 

– Skanderborg satser meget på kontraer, og i det stationære spiller de gerne med højt tempo tæt på forsvaret med Matias Helt Jepsen som playmaker og iscenesætter af de to hårdskydende backs, Michael Pedersen og Peter Balling, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

– Vi skal bl.a. vinde på vores fysik, stærkt forsvar og vinde målmandsduellen, og så skal vi undgå at lave fejl i angrebet, så de får deres kontraer. Vi skal have samme tempo i angrebsspillet som specielt i 1. halvleg mod Ribe-Esberg, og så skal vi bevare koncentrationen i alle 60 minutter, fastslår cheftræneren. 

Der er igen optræk til en kamp i Gigantium med mange tilskuere på lægterne. 

– Det er fantastisk, at vi kan samle omkring 3.000 tilskuere til disse kampe, og jeg håber, at vi igen kan betale tilbage med godt spil og en sejr. Vi har brug for opbakningen i aften og hele vejen igennem slutspillet, siger Nikolaj Jacobsen. 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse