pokaler_header_new

Vi skal udnytte det fysiske overtag mod Skanderborg

Onsdagens modstander i den sidste kamp i grundspillet, Skanderborg Håndbold, spiller hurtigt og teknisk betonet håndbold, men fysisk er vi dem klart overlegne. Nikolaj Jacobsen har efter tirsdagens træning truppen klar til opgøret, der spilles kl. 20.00. 

Vi skal bevare status som ubesejret på hjemmebane i Gigantium i 11 kampe i træk og med en sejr lægge op til den bedst tænkelige start på slutspillet. 

– Skanderborg satser meget på kontraer, og i det stationære spiller de gerne med højt tempo tæt på forsvaret med Matias Helt Jepsen som playmaker og iscenesætter af de to hårdskydende backs, Michael Pedersen og Peter Balling, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

– Vi skal bl.a. vinde på vores fysik, stærkt forsvar og vinde målmandsduellen, og så skal vi undgå at lave fejl i angrebet, så de får deres kontraer. Vi skal have samme tempo i angrebsspillet som specielt i 1. halvleg mod Ribe-Esberg, og så skal vi bevare koncentrationen i alle 60 minutter, fastslår cheftræneren. 

Der er igen optræk til en kamp i Gigantium med mange tilskuere på lægterne. 

– Det er fantastisk, at vi kan samle omkring 3.000 tilskuere til disse kampe, og jeg håber, at vi igen kan betale tilbage med godt spil og en sejr. Vi har brug for opbakningen i aften og hele vejen igennem slutspillet, siger Nikolaj Jacobsen. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...