MicrosoftTeams-image (3)

Vi skal udnytte det fysiske overtag mod Skanderborg

Onsdagens modstander i den sidste kamp i grundspillet, Skanderborg Håndbold, spiller hurtigt og teknisk betonet håndbold, men fysisk er vi dem klart overlegne. Nikolaj Jacobsen har efter tirsdagens træning truppen klar til opgøret, der spilles kl. 20.00. 

Vi skal bevare status som ubesejret på hjemmebane i Gigantium i 11 kampe i træk og med en sejr lægge op til den bedst tænkelige start på slutspillet. 

– Skanderborg satser meget på kontraer, og i det stationære spiller de gerne med højt tempo tæt på forsvaret med Matias Helt Jepsen som playmaker og iscenesætter af de to hårdskydende backs, Michael Pedersen og Peter Balling, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

– Vi skal bl.a. vinde på vores fysik, stærkt forsvar og vinde målmandsduellen, og så skal vi undgå at lave fejl i angrebet, så de får deres kontraer. Vi skal have samme tempo i angrebsspillet som specielt i 1. halvleg mod Ribe-Esberg, og så skal vi bevare koncentrationen i alle 60 minutter, fastslår cheftræneren. 

Der er igen optræk til en kamp i Gigantium med mange tilskuere på lægterne. 

– Det er fantastisk, at vi kan samle omkring 3.000 tilskuere til disse kampe, og jeg håber, at vi igen kan betale tilbage med godt spil og en sejr. Vi har brug for opbakningen i aften og hele vejen igennem slutspillet, siger Nikolaj Jacobsen. 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse