pokaler_header_new

Vi styrker samarbejdet med Team Vesthimmerland

Vi styrker samarbejdet med 1. divisionsklubben Team Vesterhimmerland (TVH) i den kommende sæson. 

I det meste af denne sæson har Rasmus Carlsen og René Antonsen været lejet ud til TVH. 19-årige René Antonsen fortsætter i Team Vesthimmerland næste sæson og får følgeskab af den ligeledes 19-årige målmand Rasmus Bech, der i indeværende sæson har spillet fem kampe på liga-holdet hos os. 

René Antonsen har hele tiden været på kontrakt hos os. Vi har nu også indgået kontrakt med Rasmus Bech, der netop er udtaget til brutto-truppen på U 20 landsholdet, hvor René Antonsen også er med. De to spillere skal fortsat træne med hos os to-tre gange om ugen. 

Samtidig får en af TVHs spillere, venstre backen Lars Jacobsen, mulighed for at træne med hos os, når det passer ind i de to holds træninger. 

– Vi har et rigtigt godt samarbejde med Team Vesthimmerland. Der er ikke så mange herrehold på dette niveau i Nordjylland, så vi har brug for hinanden som samarbejdspartnere. TVH er en klub, hvor vores unge talenter kan få spilletid, og i kampene få mulighed for at vise, at de har niveauet til at spille med på liga-plan· De er samtidig med til at bevare TVHs position i 1. division, så det er en gevinst for begge parter, siger direktør Jan Larsen. 

– Vores første sæson i 1. division gik over forventing, og det skyldes ikke mindst vort samarbejde med Aalborg Håndbold. Vi er glade for at styrke samarbejdet, bl.a. med, at f.eks. Lars Jacobsen får øget motivation ved at deltage i Aalborgs liga-træning. Jeg er også sikker på, at vores nye træner, Christian Bach, kan få udbytte af sparring med Aalborgs nye træner-duo, siger Aksel Pedersen, formand for Team Vesthimmerland. 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...