MicrosoftTeams-image (3)

Vi træder ind i EHF Cuppen i 3. runde sidst i november

Det europæiske håndboldforbund, EHF, har foretaget seedningen til den kommende sæsons EHF Cup, hvor i alt 42 hold deltager, og turneringen slutter med Final4.

Sammen med 15 andre hold indtræder vi 3. runde, der er den sidste runde, før turneringen går over i et gruppespil med fire puljer a fire hold, hvorefter der følger 1/8-finaler, kvartfinaler og til sidst Final4.

3. runde spilles i de to sidste weekender i november med en udekamp og en hjemmekamp mod et af de 16 hold, der slipper gennem første og anden runde.  De seks kampe i gruppespillet finder sted i seks weekender i februar og marts.

Ud over os deltager Team Tvis Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg i turneringen. Team Tvis Holstebro indtræder i 2. runde, mens BSV indtræder i 3. runde ligesom os.

1. runde spilles i de to første weekender i september, mens 2. runde spilles midt i oktober. Der trækkes lod til 3. runde, når 2. runde er færdigspillet.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse