pokaler_header_new

Vi træder ind i EHF Cuppen i 3. runde sidst i november

Det europæiske håndboldforbund, EHF, har foretaget seedningen til den kommende sæsons EHF Cup, hvor i alt 42 hold deltager, og turneringen slutter med Final4.

Sammen med 15 andre hold indtræder vi 3. runde, der er den sidste runde, før turneringen går over i et gruppespil med fire puljer a fire hold, hvorefter der følger 1/8-finaler, kvartfinaler og til sidst Final4.

3. runde spilles i de to sidste weekender i november med en udekamp og en hjemmekamp mod et af de 16 hold, der slipper gennem første og anden runde.  De seks kampe i gruppespillet finder sted i seks weekender i februar og marts.

Ud over os deltager Team Tvis Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg i turneringen. Team Tvis Holstebro indtræder i 2. runde, mens BSV indtræder i 3. runde ligesom os.

1. runde spilles i de to første weekender i september, mens 2. runde spilles midt i oktober. Der trækkes lod til 3. runde, når 2. runde er færdigspillet.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...