MicrosoftTeams-image (3)

Vi tror på det

Der er lagt op til et brag af en håndboldkamp, når kvartfinalen i EHF Champions League mod ungarske Telekom Veszprém skal afgøres på hjemmebane i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena onsdag aften.

Kvartfinalen, som afgøres over to kampe, blev skudt i gang i sidste uge på udebane i Veszprém Arena, hvor vi desværre måtte tage derfra med et nederlag på 29-36.

Direktør Jan Larsen udtaler:

“Det er en af de største kampe i klubbens historie. Det er anden gang, at vi er i en kvartfinale i EHF Champions League. Første gang var uden tilskuere, men nu er vi tilbage med fuldt hus og kan igen præsentere verdensklasse håndbold for vores trofaste fans og samarbejdspartnere på hjemmebane.

Kvartfinalen afgøres over to kampe, og vi ved, at der venter os en stor opgave mod et velspillende Veszprém-mandskab. Men i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena, og med publikum klar i de røde trøjer, kan alt ske.

Vi er klar til at give alt, vi ejer og har, og vi er sikre på, at intet er umuligt med jer i ryggen. Vi tror på det sammen med jer.”

Drengene kæmpede bravt i Veszprém, og onsdag bliver ingen undtagelse. Vi skal vinde med otte mål for at tage den samlede kvartfinalesejr over det ungarske storhold. Det er bestemt ikke umuligt på vores stærke hjemmebane, hvor vi kan se frem til en udsolgt arena med 5000 tilskuere på lægterne. Vinder vi med syv gælder reglen om flest scorede udebanemål. Det betyder, at en sejr på syv mål er nok, hvis vi formår at holde Veszprém på under 29 scorede mål i den kommende kamp.

Det er ingen hemmelighed, at sidste års deltagelse i EHF FINAL4 i Køln gav blod på tanden til mere, og det værste var, ikke at have jer med på lægterne i det tyske grundet coronarestriktionerne. Vi vil derfor kæmpe med alt, vi har, i de sidste 60 minutter for endnu en gang at sikre billet til Køln og semifinalerne i verdens stærkeste klubturnering.

Vi fik søndag tanket selvtillid med en hjemmesejr over Mors-Thy Håndbold i den hjemlige liga trods en holdopstilling præget af skader. I en kamp, hvor vi blandt andet var uden Henrik Møllgaard, Lukas Sandell og Sebastian Barthold, viste især 18-årige Christian Termansen gode takter med hele otte scoringer. Med også Martin Larsen ude med sin korsbåndsskade var U19-spilleren eneste venstrehåndede bagspiller – og det udnyttede han i høj grad til at vise sig frem foran et veloplagt publikum.

Vi glæder os til at byde jer velkommen inden for i Sparekassen Danmark Arena til endnu mere håndbold i verdensklasse, og hvis det står til os, er vi bestemt ikke færdige med at spille EHF Champions League denne sæson.

Kampstart er kl. 18.45, og har du ikke billet til kampen, kan den følges live på TV3 MAX. Optakten starter kl. 18.00.

#klartilkamp 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse