pokaler_header_new

Vi vandt, men det rakte ikke til semifinale-plads

Vi gjorde selv arbejdet færdigt mod Viborg HK med en sejr på 32-27, men det var desværre ikke nok.KIF Kolding vandt hjemme 30-24 over Bjerringbro-Silkeborg, der ellers var med til pausen.
Det betyder, at Kolding nu står over for AG København i den ene semifinale, mens Bjerringbro-Silkeborg møder Team Tvis Holstebro i den anden. Til lykke til Kolding og til BSV.

Vores sæson er slut. Efter et slutspil, hvor vi manglede et point i at gå videre til semifinalen, men vi magtede ikke at få det ene point i de afgørende kampe hjemme mod KIF Kolding og ude mod Bjerringbro-Silkeborg.

Stillingen i slutspillet blev:

Bjerringbro-Silkebrog       9  point
KIF Kolding                         8 point
Aalborg Håndbold             8 point
Viborg HK                            2 point

Kampen mod Viborg bar præg af to gavmilde forsvar, der ikke fik sat mange tacklinger rigtigt, og selv om vi var i front det meste af tiden, så var det først efter ca. 10 minutter af 2. halvleg, at de grøn-blusede måtte se skriften på væggen. Vi trak fra med fem-seks mål, og så var det afgjort.

Vi spillede igen uden Jonas Larholm, denne gang sygdomsramt, men ellers var det Kristian Kjelling, Møllgaard og Johan Jakobsson, der alle skød sig godt ind og tegnede sig tilsammen 22 mål.

Igen en fantastisk opbakning på tilskuerpladsen med næsten 3.000 tilskuere, som også har været gennemsnittet i denne sæson. Næsten 1.000 flere i gennemsnit end sidste sæson. Tak for det publikum.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...