MicrosoftTeams-image (3)

Vi vandt, men det rakte ikke til semifinale-plads

Vi gjorde selv arbejdet færdigt mod Viborg HK med en sejr på 32-27, men det var desværre ikke nok.KIF Kolding vandt hjemme 30-24 over Bjerringbro-Silkeborg, der ellers var med til pausen.
Det betyder, at Kolding nu står over for AG København i den ene semifinale, mens Bjerringbro-Silkeborg møder Team Tvis Holstebro i den anden. Til lykke til Kolding og til BSV.

Vores sæson er slut. Efter et slutspil, hvor vi manglede et point i at gå videre til semifinalen, men vi magtede ikke at få det ene point i de afgørende kampe hjemme mod KIF Kolding og ude mod Bjerringbro-Silkeborg.

Stillingen i slutspillet blev:

Bjerringbro-Silkebrog       9  point
KIF Kolding                         8 point
Aalborg Håndbold             8 point
Viborg HK                            2 point

Kampen mod Viborg bar præg af to gavmilde forsvar, der ikke fik sat mange tacklinger rigtigt, og selv om vi var i front det meste af tiden, så var det først efter ca. 10 minutter af 2. halvleg, at de grøn-blusede måtte se skriften på væggen. Vi trak fra med fem-seks mål, og så var det afgjort.

Vi spillede igen uden Jonas Larholm, denne gang sygdomsramt, men ellers var det Kristian Kjelling, Møllgaard og Johan Jakobsson, der alle skød sig godt ind og tegnede sig tilsammen 22 mål.

Igen en fantastisk opbakning på tilskuerpladsen med næsten 3.000 tilskuere, som også har været gennemsnittet i denne sæson. Næsten 1.000 flere i gennemsnit end sidste sæson. Tak for det publikum.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse