MicrosoftTeams-image (3)

Vi vandt sølvet – og det er vi stolte af

Vi vandt sølvet, og det er vi stolte af. Stort til lykke til KIF Kolding København med det danske mesterskab – fuldt fortjent efter to tætte finalekampe. 

Vi døde med skoene på og kan med sølvmeldaljerne om halsen se tilbage på en flot sæson med 1/8-finale i Champions League og sølv i ligaen. 52 kampe er spillet med et trup, der har været hårdt ramt af skader, men hvor der altid er blevet fightet. 

Også i den anden DM-finale præsterede vi flot forsvarsspil, og Ole Erevik diskede op med mange flotte redninger. Det kneb imidlertid igen i angrebet, hvor vi havde det svært, men alligevel var vi foran både 14-13 og 15-14 midt i halvlegen, men vi scorede kun to mål i det sidste kvarter, hvor vi bl.a. misbrugte tre straffekast på Kasper Hvidt. 

Mesterskabet til KIF Kolding København betyder, at holdet er direkte kvalificeret til Champions League, mens vi tror og håber på, at dansk håndbold får et wild card i turneringen. Det går i givet fald til os. Afgørelsen herom falder midt i juni. 

Sølvet skal fejres, og det sker i morgen lørdag kl. 14.00 i Gigantium, hvor alle er velkomne til at møde op og hylde spillere, der selv står for serveringen af de gratis øl. Samtidig benytter vi lejligheden til at tage afsked med de spillere og trænere, der forlader os. 

I forbindelse med DM-finalen blev årets hold i ligaen kåret, og her er både Håvard Tvedten og Jacob Bagersted med. Stort til lykke til dem. 
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse