pokaler_header_new

Viceanføreren om opstarten og forventningerne til foråret

Viceanfører René Antonsen giver sit syn på opstarten og sine forventninger til den resterende del af sæsonen startende med Final4 i weekenden.

Det er nu mere end tre måneder siden, spillerne mødtes ovenpå en velfortjent ferie. Sidenhen har holdet slidt og slæbt for at blive helt klar til den resterende del af sæsonens mange spændende udfordringer.

– Det har været en hård periode, og det er ikke altid det mest spændende med disse opstarter. Der er det sjovere, når der er noget at spille om. På den anden side har det også været rart og godt for os med et afbræk fra det hårde program og samtidigt, har vi haft de fleste hjemme fra landsholdet, hvilket har været fint, siger René Antonsen.

Allerede i weekenden starter vi ud med én af de helt store begivenheder, når kampen om pokaltitlen skal slås ved Santander Final4 i Holstebro. Netop at se frem til dette har givet ekstra motivation den seneste måned:

– Sommerfuglene er begyndt at melde sig, og vi glæder os til at starte ud med at spille om en pokal. Vi har en stor sult ovenpå sidste sæsons Final4 i Aalborg, hvor vi røg ud med et brag. Vi har blod på tanden, og man kan mærke på folk, de er ved at være skarpe.

Udover Final4 byder foråret også på VELUX EHF Champions League samt naturligvis den afgørende fase i 888ligaen. Der er masser af højdepunkter i kalenderen, og viceanføreren har da også svært ved at udpege ét enkelt højdepunkt:

– Jeg ser meget frem til de afgørende kampe i Champions League – specielt de to hjemmekampe mod Kiel og Flensburg, hvor det er nødvendigt med point, hvis det skal lykkes os at gå videre. Derudover ser jeg naturligvis også frem til slutspillet i 888ligaen, hvor vi skal trække på den erfaring, vi fik med os fra sidste sæsons afgørende kampe.

Tre turneringer er vi altså stadig en del af, og om forventningerne til disse siger René:

– Målet er, vi skal være en del af semifinalen og dermed medaljekampen i 888ligaen. Vi vil også nå finalen på søndag i Final4, hvor jeg håber, det er vores tur til at stå med pokalen. I Champions League skal vi levere flere gode præstationer, og så håber jeg, vi kan skrabe nok point sammen til at gå videre, selvom det naturligvis bliver svært, slutter René Antonsen.

Efter Final4 i weekenden går det allerede løs med et yderst vigtigt opgør i VELUX EHF Champions league onsdag 7. februar, når vi på udebane kl. 18.00 møder Meshkov Brest. Hele kampprogrammet kan ses her, mens du har mulighed for at købe billet til alle hjemmekampe her.

 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...