pokaler_header_new

Videre i Champions League – trods nederlag i Gigantium

Vi er videre i Champions League – klar til 1/8-finalerne, men vi riskerer, at det bliver fra fjerdepladsen. Vi er stadig på tredjepladsen, men slutter vi a point med både Gorenje og La Rioja efter sidste runde risikerer vi af slutte på fjerdepladsen.

Skal vi avancere til den samlede tredjeplads, kræver det, at vi får et point mere end Gorenje Velenje i sidste runde. Her spiller vi på udebane i Hamborg, mens sloverne har hjemmebane mod SG Flensburg-Handewitt.

Det er kuglerammen, der skal frem for at afklare de indbyrdes placeringer, men selv med nederlaget i dag kan vi ikke blive dårligere end nummer fire.

Vi mødte et klart stærkere Gorenje Velenje,  end da vi spillede dernede for nogle måneder siden. Taktisk velforberedte og snu i udførelsen af taktikken. Fysisk stærke og generelt bedre spillende på dagen. Anført af 1,76 m kreatør, Stas Skube, blev spillet på deres præmisser. Vi mangler selv 10-15 procent i både forsvar og angreb, ligesom vi tabte målmandsduellen i dag. Desuden tillod vi os at misbruge tre straffekast.

Vi var bagud det meste af kampen, men havde en enkelt føring ved 12-11. Vi indledte begge halvlege med dårligt spil og kom bagud med fire-fem mål. Vi fik igen kontakt ved 21-20 til Gorenje, men hurtigt udnyttede de vores offensive forsvarsspil og trak fra med tre-fire mål.

Nu gælder det ligaen på hjemmebane i Gigantium på onsdag mod SønderjyskE, mens vi søndag går efter overraskelsen i Hamborg – en overraskelse, der kan bringe os på tredjepladsen.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...