pokal header web

Videre i Santander Cup

En solid holdindsats gav en 19-28 sejr i aftenens 6. runde kamp på udebane mod Fredericia HK 1990. Pausestillingen var 10-15.

Fra start kom vi ud i et højt tempo, og vi var indstillet på at komme godt fra land. Det havde specielt Andreas Holst i sinde at vise, og med vores første tre scoringer alle sat ind af ham, sørgede han for en god start.

Vi udbyggede føringen stille og roligt, og efter et kvarters spil var vi i front med seks. I slutningen af halvlegen begyndte vi dog at slække lidt på koncentrationen og faldt lidt i gear. Det udnyttede hjemmeholdet til at hænge på, og ved pausen var stillingen derfor 10-15.

Efter en tur i omklædningsrummet kom vi igen ud med forøget koncentration. Det fik vi omsat til en større føring, som undervejs i anden halvleg var oppe på 10 mål.

Mod afslutningen blev sejren kørt stille og roligt i land, og det endte med en sejr på 19-28.

Undervejs bed Fredericia rigtig godt fra sig, og topholdet fra 1. division gjorde en god figur foran det rekordstore hjemmepublikum, der i dag sneg sig op lige i underkanten af 1.000 tilskuere.

Med sejren er vi nu videre fra 6. runde i Santander Cup. Afviklingen af turneringen går nu over til Dansk Håndbold Forbund, hvor turneringen fortsætter efter sommerferien.

Kampen gav dermed et godt afsæt frem mod de kommende slutspilskampe, som starter onsdag på udebane mod TTH Holstebro. Vores hjemmekampe kan du købe billet til lige her.  

MATCHFACTS:

Målscorere for Fredericia HK 1990:
Jakob Mikkelsen 5, Jacob Kuhne 3, Jimmi Elmgaard 2, Jakob Frederiksen 2, Rune Andersen 2, Kristoffer Frank 1, Marcus Rahbek 1, Kasper Nielsen 1, Kasper Young 1, Frederik Krarup 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Martin Larsen 7, Andreas Holst 7, Simon Hald 3, Buster Juul 3, Patrick Wiesmach 2, Tobias Ellebæk 2, Jacob Hessellund 2, Lovro Jotic 1, Janus Smarason 1. 

Udvisninger:
Fredericia HK 1990: 3 x 2 min
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse