pokaler_header_new

Vidste du om Aalborg Håndbold og Team Tvis Holstebro

– at Team Tvis Holstebro aldrig har vundet i Gigantium Arena, men derimod enkelte gange i Aalborg Stadionhal. Vestjydernes seneste sejr i Aalborg var i efteråret 2008, da holdet vandt pokal-kvartfinalen i Aalborg Stadionhal og senere i sæsonen hjemførte pokaltitlen med finalesejr over GOG og efterfølgende bronzemedaljer i ligaen.

– at der på Holstebro-holdet er tre tidligere Aalborg-spillere, nemlig højre backen Mads Christiansen, højre fløjen Patrick Wiesmach, der i øjeblikket er holdets topscorer, og venstre backen Heino Holm Knudsen, der primært benyttes i forsvaret i denne sæson.

– at Aalborg Håndbolds nye stregspiller, Olexandr Shevelev, der kommer fra Ukraine, scorede sit første mål i den rød-hvide dragt, da han i første halvlegs sidste minut øgede til 14-11 i kampen mod Skive fH i lørdags.

– at to tidligere holdkammerater fra sidste sæson i KIF Kolding, målvogterne Ole Erevik og Anders Petersen, mødes i direkte duel i dagens kamp. Ole Erevik i Aalborg-målet og Anders Petersen i Team Tvis Holstebro-målet.

– at Team Tvis Holstebro, der p.t. har spillet en kamp færre end Aalborg Håndbold, er kommet godt fra start i denne sæson med sejre over Århus,  Viborg, Skjern og Lemvig – og nederlag på hjemmebane til AG København. Holdet har ud over Mads Christiansen og Anders Petersen fået tilgang af playmakeren Jacob Green fra AG København.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...