MicrosoftTeams-image (3)

Vidste du om Aalborg Håndbold og Team Tvis Holstebro

– at Team Tvis Holstebro aldrig har vundet i Gigantium Arena, men derimod enkelte gange i Aalborg Stadionhal. Vestjydernes seneste sejr i Aalborg var i efteråret 2008, da holdet vandt pokal-kvartfinalen i Aalborg Stadionhal og senere i sæsonen hjemførte pokaltitlen med finalesejr over GOG og efterfølgende bronzemedaljer i ligaen.

– at der på Holstebro-holdet er tre tidligere Aalborg-spillere, nemlig højre backen Mads Christiansen, højre fløjen Patrick Wiesmach, der i øjeblikket er holdets topscorer, og venstre backen Heino Holm Knudsen, der primært benyttes i forsvaret i denne sæson.

– at Aalborg Håndbolds nye stregspiller, Olexandr Shevelev, der kommer fra Ukraine, scorede sit første mål i den rød-hvide dragt, da han i første halvlegs sidste minut øgede til 14-11 i kampen mod Skive fH i lørdags.

– at to tidligere holdkammerater fra sidste sæson i KIF Kolding, målvogterne Ole Erevik og Anders Petersen, mødes i direkte duel i dagens kamp. Ole Erevik i Aalborg-målet og Anders Petersen i Team Tvis Holstebro-målet.

– at Team Tvis Holstebro, der p.t. har spillet en kamp færre end Aalborg Håndbold, er kommet godt fra start i denne sæson med sejre over Århus,  Viborg, Skjern og Lemvig – og nederlag på hjemmebane til AG København. Holdet har ud over Mads Christiansen og Anders Petersen fået tilgang af playmakeren Jacob Green fra AG København.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse