MicrosoftTeams-image (3)

Vigtig kamp i Aarhus

Søndag kl. 15.00 fløjtes der til start i 23. spillerunde af HTH Herreligaen. Modstanderen er Århus Håndbold, og du kan følge kampen direkte på deres hjemmeside via dette link.

Oven på fire positive coronatilfælde i løbet af ugen blev de resterende spillere testet lørdag. Disse viste sig heldigvis alle at være negative, og drengene fik derfor muligheden for at få gennemført en god omgang træning, inden det går løs i Aarhus søndag eftermiddag.

De fire coronaramte spillere er naturligvis ikke med i søndagens kamp mod Århus, og det samme gælder desuden Sebastian Henneberg og Buster Juul, der fortsat sidder ude med skader.

Fire af vores U19-spillere er derfor indlemmet i truppen. Det drejer sig om Søren Brunsborg, Victor Kløve, Valdemar Hermansen og Christian Termansen, der alle er en del af holdet, der skal jagte to vigtige point i Aarhus.

Det spidser til i HTH Herreligaen forud for de sidste fire spillerunder, og hvert et point kan vise sig at få afgørende betydning for slutstillingen.

Tidligere på ugen har vores nærmeste konkurrenter hentet sejre, og GOG samt Bjerringbro-Silkeborg har spillet samme antal kampe som os.

GOG topper tabellen med 37 point, mens BSH følger efter med 33 point – samme antal som os, men BSH-mandskabet indtager andenpladsen, da de er bedre indbyrdes. På fjerdepladsen følger TTH Holstebro med 32 point, efter de lørdag slog TMS Ringsted – TTH-mandskabet har spillet en enkelt kamp mere end os. 

Intet er derfor afgjort i en tæt top, og søndagens kamp er dermed utrolig vigtig – og trods en turbulent uge er vi klar til at give den fuld gas i jagten på de to point.  
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse