MicrosoftTeams-image (3)

Vigtig kamp venter i Skjern

Lørdag venter en særdeles vigtig kamp på udebane mod Skjern Håndbold.
Vi jagter den imponerende 20. sejr i træk, når vi med en sejr kan sikre en semifinaleplads i HTH Herreligaen tre spillerunder før tid.

Inden opgøret ligger vi på en førsteplads i vores slutspilspulje med seks point. Skjern Håndbold er kun ét point efter, da de ligeledes har vundet deres første to kampe i slutspillet og havde et point med over fra grundspillet. Kampen er derfor den direkte duel om førstepladsen i vores pulje.

Det er endnu ikke lykkes de to resterende hold i vores pulje at tilkæmpe sig point, hvorfor både Fredericia og Mors-Thy stadig er uden point.

Det er under en måned siden, vi sidst krydsede klinger med vestjyderne, da de 9. april gæstede Sparekassen Danmark Arena i grundspillets sidste spillerunde.

Den kamp vandt vi i en sand målfest til slutstillingen 38-36 efter en pauseføring på 21-19. Lørdag er målet at gentage succesen på den svære udebane, hvor man bestemt ikke kommer sovende til det.

Vores to første indbyrdes opgør i denne sæson har været en tæt affære, som begge er endt med sejre i vores favør på hhv. et og to mål. Vi skal faktisk helt tilbage til 6. maj 2019 for at finde sidste gang, Skjern tog sig sejrrigt ud mod os – og det skete i Skjern Bank Arena.

Vi skal derfor være klar fra første fløjt, når kampen starter kl. 16.00.

Vi ved, at mange fans allerede har sikret sig billet og tager turen for at heppe på os, og det glæder vi os meget over. Vi glæder os til at mærke jeres opbakning i Skjern Bank Arena.

Vi er tilbage i dit TV! Kampen vises direkte på TV2 med optakt fra 15.40. Vi håber, at de af jer, der ikke er til stede, vil heppe på os hjemme fra stuerne.

#klartilkamp

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse