pokaler_header_new

Vigtig opgave venter i Esbjerg

I morgen, onsdag, går turen sydpå til et møde med Ribe-Esbjerg HH. Kampstart er kl. 19.30, og to vigtige point er på spil.

888ligaen spidser til, og om en måneds tid er grundspillet færdigspillet. Hvert point kan derfor vise sig at være afgørende i vores bestræbelser på at sikre os en placering i top 4, der dermed vil give point med videre til slutspillet.

I øjeblikket ligger vi lige udenfor på en femteplads med tre point op til TTH Holstebro, der dog har spillet en kamp mere. Med en sejr i morgen vil vi derfor kunne spille os helt op i hælene på fjerdepladsen.

Der er lagt op til en hård dyst, og hjemmeholdet har også hårdt brug for pointene. Vestjyderne er placeret på en tiendeplads med to point op til ottendepladsen, der er den sidste placering, som giver adgang til slutspillet.

For begge mandskaber er der altså uhyre vigtige point på spil, og der vil være hård kamp om sejren. Vi har dog tænkt os at tage til Esbjerg med målet om at tage de to point og vil gå målrettet efter dette.

Ribe-Esbjerg HH er ramt af skader op til morgendagens opgør. Således sidder både Yehia Elderaa, Rasmus Boysen, Tim Winkler, Rasmus Berthelsen og Nikolaj Enderleit ude af forskellige årsager.

Det ændrer dog ikke på, at hjemmeholdet fortsat har en stærk bagkæde bestående af Jacob Holm, Lukas Karlsson og Morten Nyberg – førstnævnte er både at finde i top 10 på assistlisten samt topscorerlisten, mens Lukas Karlsson ligeledes ligger i toppen på listen med målgivende afleveringer.

Derudover har de bl.a. Rasmus Lind i målet samt stærke Miha Zvizej på stregen. På trods af skadesproblemerne er det altså fortsat et slagkraftigt hold, som vi i morgen er klar til at jagte to point i mod.

Kampen starter kl. 19.30 og kan følges spil for spil på tophaandbold.dk/aah.

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...