MicrosoftTeams-image (3)

Vigtig pokalkamp søndag aften

TTH Holstebro er modstanderen i sæsonens første opgør, når en plads i Santander Cup kvartfinalerne søndag aften er på højkant. Læs optakt til kampen med cheftræner Stefan Madsen.

Efter en spændende opstartsperiode der bød på tilkomst af otte nye spillere og en assistenttræner, samt seks spændende testkampe, er det endelig alvor for Aalborg Håndbold, når det på udebane søndag aften gælder TTH Holstebro i kampen om videre avancement i Santander Cup.

– Vi synes vi selv at vi står et godt sted efter opstarten, men vi ved også at forberedelser er en ting, mens kampe er en anden ting. Så vi er spændte på hvordan det for alvor ser ud når der er noget på spil for første gang i morgen, siger Aalborg Håndbolds cheftræner Stefan Madsen forud for søndagens kamp.

Sidste testkamp blev spillet forrige fredag og kastede en stærk sejr over tyske Flensburg-Handewitt af sig på hele 34-29.

– Det er altid vigtigt at vinde testkampene, og ikke mindst den sidste kamp før sæsonstart, fordi det giver et godt rygstød frem mod sæsonen. Modstanderen taget i betragtning var det selvfølgelig ekstra godt at tage en sejr, og oplevelsen på banen var også positiv, så alt i alt var det en god sidste test for os, lyder det videre fra Stefan Madsen, der denne uge har oplevet en tændt spillertrup frem mod sæsonpremieren.

– Ja bestemt, der har været godt knald på til træningen, og vi kan også mærke at der er endnu mere fokus, nu hvor vi er gået ind i den fase hvor vi også skal forberede os taktisk, så det har vi brugt tid på i går fredag og igen i dag.

Hvad der kommer til at afgøre opgøret? Det bliver efter min vurdering hårdheden i kampen. Når vi kigger på de to mandskaber, så har vi nok en lidt bredere trup, og derfor skal vi gerne gøre det til en hård kamp, hvor vi kan få glæde af vores bredde.

Som altid ved de første opgør i en ny sæson er der visse ubekendte faktorer på spil, både i forhold til eget hold, men også i forhold til modstanderne. Så hvad er forventningerne til kampen søndag aften?

– Jeg tror det bliver en intens fight, og er ret sikker på at TTH gerne vil bekræfte over for omverdenen, at de er et tophold. De har været igennem en svær periode, men har fået en ny start ny med en ny træner, og jeg vil da være overrasket hvis ikke der er fuldt hus i Holstebro, så vi får bestemt vores sag for.

– I min optik er TTH et hold, der med rette kan tale med om topplaceringerne i Herreligaen. De har været lidt ramt af skader i opstarten, så vi er spændte på hvordan det ser ud søndag, men generelt er det helt klart et hold vi har stor respekt for, fortæller Stefan Madsen videre om søndagens kamp, hvor det også bliver til et gensyn med et kendt ansigt hos TTH Holstebro.

– Selvfølgelig glæder vi os til at hilse på Arnór (Atlason, red.), det er helt sikkert. Vi kender naturligvis hinanden rigtig godt, så det er en speciel situation for alle parter.

– Hvad der kommer til at afgøre opgøret? Det bliver efter min vurdering hårdheden i kampen. Når vi kigger på de to mandskaber, så har vi nok en lidt bredere trup, og derfor skal vi gerne gøre det til en hård kamp, hvor vi kan få glæde af vores bredde. Opstarten har vist at vi har så mange ting at byde på, og alle spillerne har budt ind, så det håber jeg vi kan fortsætte, afrunder Aalborg Håndbolds cheftræner.

Søndagens kamp fløjtes i gang kl. 19.30 i Gråkjær Arena i Holstebro, og har man ikke billetter til opgøret kan man i stedet se med direkte på TV2 Sport eller TV2 Play fra kl. 19.00.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse