MicrosoftTeams-image (3)

Vigtig sejr efter nyt nervepirrende drama i Gigantium Isarena

Der er garanti for drama for alle pengene, når vi spiller i Gigantium. Denne onsdag aften var det is-arenaen, der lagde gulv til et nyt af slagsen, da vi vandt 23-22 over Bjerringbro- Silkeborg.  Dermed satte vi to meget vigtige point på kontoen.

Vi førte 14-10 ved pausen og havde med 11 minutter tilbage flere chancer for at bringe os foran med fire mål ved 20-17 – og med med stor sandynlighed lukke kampen. Det lykkedes ikke, og i stedet kunne Nikolaj Øris Nielsen udligne til 21-21 med fem minutter tilbage.

Så kogte det for alvor i Gigantium, men med to mål inden for to minutter bragte Emil Berggren os foran 23-21. BSVs største trussel, Nikolaj Øris Nielsen, reducerede til 22-23 med et halvt minut igen, men det lykkedes os at køre angrebet tiden ud. Sejren var hjemme.

Vi var denne aften uden Marcus Mørk, Martin Larsen, Olafur  Gustafsson og Isa Guardiola, og efter få minutters spil måtte Christian Jensen udgå med problemer med den ene hånd. Til gengæld var det glædeligt, at det blev til ca. et kvarter på banen for Sander Sagosen – og en vigtig scoring.

Ole Erevik vogtede målet hele kampen på nær ved de to sidste straffekast til BSV i en ret afgørende fase af kampen. Her stod Søren Westphal ansigt til ansigt med Kristian Kjelling. Først studsede Kjelling bolden på overliggeren, og derefter  Westphal reddede det næste straffekast fra Kjelling med en fodparade.

Morten Slundt spillede i  søndags rundede kamp nummer 100. Det fejrede han med en flot kamp, hvor han  scorede fem af vores ni mål efter pausen. Også Emil Berggren havde gang i skudarmen med seks mål, men generelt var det en flot holdindsats og fight, der gav de to point.

Med afsæt i sejren tager vi søndag kl. 16.50 imod det ungarske storhold, Pick Szeged, i Gigantium. Køb billet på www.aalborghaandbold.dk

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse