pokaler_header_new

Vigtig sejr efter nyt nervepirrende drama i Gigantium Isarena

Der er garanti for drama for alle pengene, når vi spiller i Gigantium. Denne onsdag aften var det is-arenaen, der lagde gulv til et nyt af slagsen, da vi vandt 23-22 over Bjerringbro- Silkeborg.  Dermed satte vi to meget vigtige point på kontoen.

Vi førte 14-10 ved pausen og havde med 11 minutter tilbage flere chancer for at bringe os foran med fire mål ved 20-17 – og med med stor sandynlighed lukke kampen. Det lykkedes ikke, og i stedet kunne Nikolaj Øris Nielsen udligne til 21-21 med fem minutter tilbage.

Så kogte det for alvor i Gigantium, men med to mål inden for to minutter bragte Emil Berggren os foran 23-21. BSVs største trussel, Nikolaj Øris Nielsen, reducerede til 22-23 med et halvt minut igen, men det lykkedes os at køre angrebet tiden ud. Sejren var hjemme.

Vi var denne aften uden Marcus Mørk, Martin Larsen, Olafur  Gustafsson og Isa Guardiola, og efter få minutters spil måtte Christian Jensen udgå med problemer med den ene hånd. Til gengæld var det glædeligt, at det blev til ca. et kvarter på banen for Sander Sagosen – og en vigtig scoring.

Ole Erevik vogtede målet hele kampen på nær ved de to sidste straffekast til BSV i en ret afgørende fase af kampen. Her stod Søren Westphal ansigt til ansigt med Kristian Kjelling. Først studsede Kjelling bolden på overliggeren, og derefter  Westphal reddede det næste straffekast fra Kjelling med en fodparade.

Morten Slundt spillede i  søndags rundede kamp nummer 100. Det fejrede han med en flot kamp, hvor han  scorede fem af vores ni mål efter pausen. Også Emil Berggren havde gang i skudarmen med seks mål, men generelt var det en flot holdindsats og fight, der gav de to point.

Med afsæt i sejren tager vi søndag kl. 16.50 imod det ungarske storhold, Pick Szeged, i Gigantium. Køb billet på www.aalborghaandbold.dk

 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...