pokaler_header_new

Vigtig sejr i fantastisk kulisse

Onsdag aften sikrede vi os to vigtige point til EHF Champions League-kontoen, da vi besejrede Vardar 33-29 i en udsolgt Jutlander Bank Arena.

I en tætpakket og medlevende kulisse kom vi flyvende fra start i aftenens opgør, og vi spillede os hurtigt i front 6-3.

Vores nordmakedonske gæster fik dog indhentet forspringet, og efter en tæt første halvleg var det helt lige fem minutter før pausen.

Mod slutningen af første halvleg satte vi til gengæld trumf på, og med en scoring af Nikolaj Læsø i de døende sekunder kunne vi gå til pause foran 16-13.

Fra anden halvlegs start kom vi buldrende med et fantastisk hjemmepublikum i ryggen, og med et kvarter tilbage af kampen havde vi bragt os foran med syv.

Mod slutningen var gæsterne ved at nærme sig, men på en flot afslutning trak vi fra og sikrede os en sejr på 33-29. 

En god og solid holdindsats banede vejen for den vigtige sejr, der betyder, at vi nu er alene i spidsen af EHF Champions Leagues gruppe A med otte point efter de første fem kampe.

Næste opgave er på lørdag i den hjemlige HTH Herreliga, hvor Skive fH kommer på besøg. Køb din billet til denne kamp her. 

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:
Aron Pálmarsson 8, Buster Juul 5, Felix Claar 5, Nikolaj Læsø 3, Martin Larsen 3, Kristian Bjørnsen 3, Lukas Sandell 2, Jesper Nielsen 2, René Antonsen 1, Sebastian Barthold 1. 

HC Vardar 1961 målscorere:
Timur Dibirov 9, Kevynn Nyokas 6, Yoel Morales 3, Ante Gadza 3, Darko Djukic 2, Filip Taleski 2, Olivier Nyokas 2, Bakary Diallo 1, Jan Czuwara 1.Udvisninger:Aalborg Håndbold: 5 x 2 min.

HC Vardar 1961: 5 x 2 min.

 

Redninger:

Simon Gade: 9/38 (24 %)
Nichlas Ludvigsen: 1/2 (50 %)

Martin Tomovski: 8/34 (24 %)
Ali Safar: 1/8 (12 %)

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.755.
 

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...