MicrosoftTeams-image (3)

Vigtig sejr i surrealistisk kulisse

Det blev til en vigtig sejr på 34-30 i aftenens EHF Champions League kamp mod Pick Szeged i Sparekassen Danmark Arena.

Opgøret blev fløjtet i gang med to timers forsinkelse grundet det voldsomme snevejr, der også betød, at kun 450 tilskuere var på plads til dagens kamp.

Da spillere, dommere og officials ellers var på plads kunne topbraget skydes i gang, og det var med en tæt åbning på opgøret.

Efter små ti minutter var det helt lige ved stillingen 5-5, men derefter lavede vi fem mål på stribe og fik skabt os et fornuftigt hul.

Frem mod pausen nærmede gæsterne sig dog, og efter første halvdel var forspringet derfor skrumpet til 16-14.

I anden halvleg var det tæt indtil halvvejen, hvor vi var i front med en enkelt. Herfra diskede Simon Gade op med flere fantomredninger, mens særligt topscorer Nikolaj Læsø bombede i den anden ende.

Det bragte vores forspring op på fire mål, og sejren kom aldrig i fare i slutfasen. Der var derimod stor spænding om det indbyrdes regnskab.

Efter et nederlag på 31-28 i Szeged var det vigtigt, at vi vandt med minimum fire – og netop dette kom i hus med sejren på 34-30.

Med sejren rykker vi dermed op på en øjeblikkelig andenplads á point med dagens modstander – men dog bedre grundet det indbyrdes regnskab.

Dagens brag blev som tidligere nævnt spillet i en surrealistisk kulisse, men de 450 fremmødte skal have stor tak for trods alt at skabe en livlig ramme om opgøret – og selvfølgelig give drengene god opbakning mod de to vigtige point. 

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 9, Lukas Sandell 8, Felix Claar 6, Buster Juul 4, Henrik Møllgaard 2, Kristian Bjørnsen 2, Sebastian Barthold 1, Simon Gade 1, René Antonsen 1. 
Pick Szeged målscorere:

Bence Banhidi 7, Mario Sostaric 7, Richard Bodo 3, Sebastian Frimmel 3, Borut Mackovsek 2, Imanol Garciandia 2, Miguel Martins 2, Kent Robin Tønnesen 2, Bogdan Radivojevic 1, Dean Bombac 1.

 
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

Pick Szeged: 4 x 2 min.Redninger:Simon Gade: 17/46 (37 %)

Mikael Aggefors: 0/1Roland Mikler: 10/39 (26 %)

Mirko Alilovic: 0/5Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 450. 

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse