pokal header web

Vigtig udekamp i Holstebro

I morgen tager vi turen til Holstebro, hvor der venter et vigtigt opgør i 888ligaen. Kampstart er kl. 17.30.

Der er lagt op til en tæt dyst mellem to hold, som begge ligger med 12 point i tabellen. Det er derfor vigtige to point, der er på spil i 888ligaen, som er utrolig tæt – blot syv point adskiller ligaens førsteplads fra en placering udenfor slutspillet som nummer ni.

Med en sejr kan vi hægte os på helt i toppen blot to point efter GOG og BSV, der i øjeblikket deler førstepladsen med 16 point og en kamp mere i bagagen. Vi kommer dog på en svær opgave i forhold til jagten på de to point, når der venter et TTH Holstebro mandskab, som er ubesejret i deres seneste fem kampe.

Hjemmeholdet føres an af norske Torbjørn Bergerud i målet, som har været en af de stærkeste målmænd i sæsonen hidtil. Landholdsaktuelle Peter Balling leder angrebet med Viktor Östlund på modsatte back. Jac Karlsson og Martin Hansen styrer angrebet fra midten med Kildelund og Bramming på fløjene. På stregen er stærke Svavarsson, mens Jonas Porup leder forsvaret – der er altså masser af kvalitet hos morgendagens modstander.

Vi har revanche til gode overfor TTH Holstebro, der har taget sejren i de seneste fire indbyrdes møder. Det vil vi uden tvivl forsøge at lave om på i morgen, når vi benhårdt vil gå efter at tage to vigtige point med retur til Aalborg.

Vores seneste ligakamp endte i et skuffende nederlag til Skanderborg hjemme i Jutlander Bank Arena. Vi har dog sejret i vores to seneste udekampe og vil forsøge at udbygge det til tre på stribe i morgen.

Sebastian Barthold er ude af opgøret i morgen, da han pådrog en knæskade i weekendens kamp mod PGE Vive Kielce, der holder ham ude i en længere periode. Magnus Saugstrup og Tobias Ellebæk er begge tvivlsomme til kampen.

Kampen starter kl. 17.30 og dømmes af Morten Albrechtsen og Mik Trustrup – den kan følges live spil for spil på tophaandbold.dk/aah.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse