MicrosoftTeams-image (3)

Vigtig udekamp onsdag i Århus for at holde kontakten

Det er tredje opgør mellem Aalborg Håndbold og Århus Håndbold i denne sæson. De to første er spillet i Aalborg – først vandt vi 38-30 i liga-kampen 16. september, og 26. oktober vandt vi pokal-kvartfinalen 26. oktober med 31-28.

Nu gælder det returopgøret i ligaen i NRGi Arena i Århus – onsdag kl. 18.30 – en vanskelig og en vigtig kamp for os. Vi er placeret på sjettepladsen med 17 point for 17 kampe, mens Århus har tre point færre for samme kamp-tal på syvendepladsen, som holdet deler a point med Skanderborg og Mors-Thy.

Med en sejr på onsdag skaber vi et hul på fem point ned til syvendepladsen, ligesom vi fortsat holder snor i Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro på de foranliggende pladser.

Århus har ligesom os selv været meget svingende i sæsonen, men er altid en stærk modstander på egen bane i Århus. Jan Nielsen har det med at lukke af i målet, mens Toke Holst, Jakob Thoustrup og tilbagevendte Nikolaj Veje Rasmussen sammen med stregspilleren Mads Lind er rutinerede kræfter, der har et højt niveau, når de rammer toppen.

Endvidere er Århus eksperter i offensivt forsvar, som vi skal forsøge at løse ligesom tilfældet var med succes i Skjern, men Århus har også opstillingerne til både at dække skævt 5-1 og 6-0.

Vi skal have have samme tænding og gejst som i Skjern, tackle, tackle og tackle i forsvaret og så have den fornødne bevægelse i angrebsspillet for at åbne forsvaret,. Desuden skal der fuld koncentration i afslutningerne på Jan Nielsen, ellers lukker den rutinerede herre af – og det nyder han.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse