pokaler_header_new

Vigtigt point sikret med 25-25 på flot comeback i Schweiz

I 59 minutter lignede det en kamp, vi ville tabe. Kadetten Schaffhausen havde en solid føring på tre-fire og fem mål indtil 25-22 med 5 minutter og 13 sekunder igen, men så klarede Søren Westphal et straffekast. Nicolai Nygaard Pedersen reducerede til 23-25 og Martin Larsen til 24-25 med godt to minutter igen. 

På det efterfølgende Kadetten-angreb kæmpede Martin Larsen sig til bolden. Det gav en kontra til Buster Juul – scoring til 25-25 med et minut tilbage. Så trak Martin Larsen en angrebsfejl, og vi fik bolden med 40 sekunder tilbage. Hjemmeholdet pressede højt,  og med 10 sekunder tilbage opsnappede  Marcus Richwien afleveringen fra Martin Larsen, men Slundt nåede retur og begik et frikast samtidig med, at tiden løb ud. Frikastet sendt i forsvarsmuren. 25-25 og et meget vigtigt point i Champions League. 

Flot kæmpet tilbage i en kamp, som vi kunne have vundet, hvis vi havde scoret på vores chancer, og hvis flere af vores spillere havde ramt dagen. Vi blev dog ved med at køre på, og de to unge i højre side, Christian Jensen og Martin Larsen, førte an i det flotte comeback i 2. halvleg. 

Resultatet betyder, at vi skal have point i hjemmekampen mod HC Motor Zaporozhye eller udekampen i Pick Szeged for at komme videre til 1/8-finalen, men aftenens point i Schweiz kan vise sig at få stor betydning. 

Vi var uden Isa Guardiola, Emil Berggren, Stig Bugge og Marcus Mørk i aftenens kamp. 

Næste kamp for Jesper Jensens tropper er på tirsdag 9. december kl. 19.30, hvor vi møder KIF Kolding København i Gigantium.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...