MicrosoftTeams-image (3)

Vigtigt point vundet, men også et vigtigt point tabt i Champions League

På samme tid sikrede vi os et vigtigt point – og tabte et ligeså vigtigt et af slagsen. Efter at Kadetten Schaffhausen havde bragt sig foran 23-22 på et straffekast ca. 20 sekunder før tid, hamrede Emil Berggren bolden i nettet til 23-23 i kampens sidste sekund.

Et vigtigt point, men i de foregående 15 minutter havde vi formøblet det andet point, som vi havde i vores hule hånd med føringer på 18-11 og 20-14 med ca. et kvarter igen.

Med et skadesramt mandskab gjorde Jesper Jensens tropper stort set alt rigtigt i de første 45 minutter – i både forsvar og angreb, men fra 20-14 mistrede vi fokus og kontrollen over kampen. Vi misbrugte et par store chancer, hvor vi kunne lukke kampen definitivt, og i den defensive del blev vi for passive og blev spillet rundt af deres hurtige kryds.

Med Isa Gudiardiola ude med knæ-problemer, Sander Sagosen med en drilsk fodskade, og Olafur Gustafsson kun i stand til at spille i forsvaret, så måtte vi ty til alternative opstillinger, der bl.a. betød, at den normale højre fløj, Stig Bugge, spillede en stor del af kampen på højre back og scorede tre mål.

Vores helt store spiller var Emil Berggren, der næsten uden spildprocent scorede otte flotte mål, ligesom han stod bag en stor del af de indspil, der gav mål fra stregen.

Det ene point betyder, at vi indtager andenpladsen i gruppe D i Champions League, og på søndag venter endnu en hjemmekamp i Gigantium, når det ungarske storhold, Pick Szeged, kommer på besøg – igen kl. 16.50.

Inden da gælder det opgøret i Gigantium Isarena i Boxer Herreligaen mod Bjerringbro-Silkeborg på onsdag 8. oktober kl. 19.30.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse