MicrosoftTeams-image (3)

Vigtigt point vundet, men også et vigtigt point tabt i Champions League

På samme tid sikrede vi os et vigtigt point – og tabte et ligeså vigtigt et af slagsen. Efter at Kadetten Schaffhausen havde bragt sig foran 23-22 på et straffekast ca. 20 sekunder før tid, hamrede Emil Berggren bolden i nettet til 23-23 i kampens sidste sekund.

Et vigtigt point, men i de foregående 15 minutter havde vi formøblet det andet point, som vi havde i vores hule hånd med føringer på 18-11 og 20-14 med ca. et kvarter igen.

Med et skadesramt mandskab gjorde Jesper Jensens tropper stort set alt rigtigt i de første 45 minutter – i både forsvar og angreb, men fra 20-14 mistrede vi fokus og kontrollen over kampen. Vi misbrugte et par store chancer, hvor vi kunne lukke kampen definitivt, og i den defensive del blev vi for passive og blev spillet rundt af deres hurtige kryds.

Med Isa Gudiardiola ude med knæ-problemer, Sander Sagosen med en drilsk fodskade, og Olafur Gustafsson kun i stand til at spille i forsvaret, så måtte vi ty til alternative opstillinger, der bl.a. betød, at den normale højre fløj, Stig Bugge, spillede en stor del af kampen på højre back og scorede tre mål.

Vores helt store spiller var Emil Berggren, der næsten uden spildprocent scorede otte flotte mål, ligesom han stod bag en stor del af de indspil, der gav mål fra stregen.

Det ene point betyder, at vi indtager andenpladsen i gruppe D i Champions League, og på søndag venter endnu en hjemmekamp i Gigantium, når det ungarske storhold, Pick Szeged, kommer på besøg – igen kl. 16.50.

Inden da gælder det opgøret i Gigantium Isarena i Boxer Herreligaen mod Bjerringbro-Silkeborg på onsdag 8. oktober kl. 19.30.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse