pokaler_header_new

Vigtigt point vundet, men også et vigtigt point tabt i Champions League

På samme tid sikrede vi os et vigtigt point – og tabte et ligeså vigtigt et af slagsen. Efter at Kadetten Schaffhausen havde bragt sig foran 23-22 på et straffekast ca. 20 sekunder før tid, hamrede Emil Berggren bolden i nettet til 23-23 i kampens sidste sekund.

Et vigtigt point, men i de foregående 15 minutter havde vi formøblet det andet point, som vi havde i vores hule hånd med føringer på 18-11 og 20-14 med ca. et kvarter igen.

Med et skadesramt mandskab gjorde Jesper Jensens tropper stort set alt rigtigt i de første 45 minutter – i både forsvar og angreb, men fra 20-14 mistrede vi fokus og kontrollen over kampen. Vi misbrugte et par store chancer, hvor vi kunne lukke kampen definitivt, og i den defensive del blev vi for passive og blev spillet rundt af deres hurtige kryds.

Med Isa Gudiardiola ude med knæ-problemer, Sander Sagosen med en drilsk fodskade, og Olafur Gustafsson kun i stand til at spille i forsvaret, så måtte vi ty til alternative opstillinger, der bl.a. betød, at den normale højre fløj, Stig Bugge, spillede en stor del af kampen på højre back og scorede tre mål.

Vores helt store spiller var Emil Berggren, der næsten uden spildprocent scorede otte flotte mål, ligesom han stod bag en stor del af de indspil, der gav mål fra stregen.

Det ene point betyder, at vi indtager andenpladsen i gruppe D i Champions League, og på søndag venter endnu en hjemmekamp i Gigantium, når det ungarske storhold, Pick Szeged, kommer på besøg – igen kl. 16.50.

Inden da gælder det opgøret i Gigantium Isarena i Boxer Herreligaen mod Bjerringbro-Silkeborg på onsdag 8. oktober kl. 19.30.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...