MicrosoftTeams-image (3)

Vind penge til din klub ved at skabe stemning i Jutlander Bank Arena

Hvis din klub er samarbejdsklub i Aalborg Håndbold, har I  nu mulighed for at få en unik oplevelse sammen med klubkammeraterne til en af vores hjemmekampe i Jutlander Bank Arena.

Samtidig belønner vi efter hver halvsæson den klub, der skaber den bedste stemning i hallen med 10.000 kr., mens nummer to får 5.000 kr.

I skal være flere end 35 fra din klub, som er klar til en hjemmekamp. Vi giver gratis entre for jer til kampene, og I kan tilkøbe en lækker to retters menu i Carlsberg Cafeen til kun 65 kroner for person (normalpris: 89 kr).

I skal komme til kampene i klubtrøje eller i en rød trøje, og så skal I frem for alt være med til at skabe den fedeste stemning i Jutlander Bank Arena.

Under kampen gør speakeren opmærksom på, at din klub er hallen, og efter kampen får I helt eksklusivt taget et billede med hele Aalborg Håndbold-truppen.

Efterfølgende lægger vi en stemningsvideo/billeder med din klub på vores facebook eller Instagram.

De klubber, der vinder præmierne, skal bruge pengene til håndboldudstyr eller andet, der kan kan fremme arbejdet i de enkelte klubber.

Ønsker du/din klub at få denne unikke oplevelse, så send en mail til sk@aalborghaandbold.dk med klubnavn, ønsket kamp, antal deltagere, navn og telefonnummer.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse