pokaler_header_new

Vinder af turneringen i Norge efter 27-21 over NEXE fra Kroatien

Vi sluttede turneringen i Kragerø i Norge med en flot kamp og en sejr på 27-21 over NEXE fra Kroatien, der sidste sæson blev nummer to i den hjemlige turnering.

Sejren betød, at vi blev samlet vinder af turneringen i Norge på bedre målscore end TTH Holstebro, der tabte med otte mål til kroaterne.

Vi grundlagde sejren over NEXE allerede i 1. halvleg, som vi vandt med 13-9. Vi dækkede godt op, spillede godt i angrebet, og Søren Westphal stod stærkt i målet.

Vi fortsatte de gode takter efter pausen og sluttede med sikker sejr på seks mål. Ikke færre end 10 markspillere kom på måltavlen, og målscorerne var:

Patrick Wiesmach 5, Martin Larsen 5, Sander Sagosen 4, Buster Juul 3, Simon Hald 3, Arnor Atlason 2, Tobias Ellebæk 2, Magnus Saugstrup 1, Stefan Sigurmannsson 1 og Christian Jensen 1.

Næste testkamp er på udebane på onsdag i Silkeborg, hvor vi møder de danske mestre, Bjerringbro-Silkeborg.

Og så er det på fredag, vi byder på Jutlander Bank Cup, hvor du for første gang i denne sæson kan se holdet i aktion i Jutlander Bank Arena. Her vi møder igen Bjerringbro-Silkeborg og det svenske hold, Redbergslids IK.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...