MicrosoftTeams-image (3)

Vinder af turneringen i Norge efter 27-21 over NEXE fra Kroatien

Vi sluttede turneringen i Kragerø i Norge med en flot kamp og en sejr på 27-21 over NEXE fra Kroatien, der sidste sæson blev nummer to i den hjemlige turnering.

Sejren betød, at vi blev samlet vinder af turneringen i Norge på bedre målscore end TTH Holstebro, der tabte med otte mål til kroaterne.

Vi grundlagde sejren over NEXE allerede i 1. halvleg, som vi vandt med 13-9. Vi dækkede godt op, spillede godt i angrebet, og Søren Westphal stod stærkt i målet.

Vi fortsatte de gode takter efter pausen og sluttede med sikker sejr på seks mål. Ikke færre end 10 markspillere kom på måltavlen, og målscorerne var:

Patrick Wiesmach 5, Martin Larsen 5, Sander Sagosen 4, Buster Juul 3, Simon Hald 3, Arnor Atlason 2, Tobias Ellebæk 2, Magnus Saugstrup 1, Stefan Sigurmannsson 1 og Christian Jensen 1.

Næste testkamp er på udebane på onsdag i Silkeborg, hvor vi møder de danske mestre, Bjerringbro-Silkeborg.

Og så er det på fredag, vi byder på Jutlander Bank Cup, hvor du for første gang i denne sæson kan se holdet i aktion i Jutlander Bank Arena. Her vi møder igen Bjerringbro-Silkeborg og det svenske hold, Redbergslids IK.

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse