pokal header web

VM-sølv til Saugstrup – og på All Star-holdet

Øv, øv. Så tæt på VM-guldet, og så er det “kun” en sølvmedalje, der er med i tasken på hjemturen i morgen fra U 21 VM i Algeriet. 

Det stod 34-34 efter ordinær tid i finalen. I en super-dramatisk afslutning scorede Magnus Saugstrup til 34-33 med 14 sekunder igen. Spanierne udlignede, men da Magnus tog et hurtig opgiverkast, blev der dømt straffekast til danskerne. Topscorer Lasse Møller skulle skyde, men misbrugte desværre. 

Omkampen var tæt helt, og danskerne var igen tæt på triumfen. men det glippede i de sidste sekunder, så Spanien vandt 39-38 på et mål af Daniel Dujshebaev, næste skud på stammen i Dujshebaev-dynastiet.  

Magnus Saugstrup scorede otte mål i finalen. 

I dag ærgrer de sig forståeligt, men generelt kan spillerne se tilbage på en super-flot slutrunde – deres sidste som U-landsholdsspillere. 

Magnus Saugstrup, netop fyldt 21 år, kom fortjent på turneringens All Star-hold. Det samme gjorde GOGs Lasse Møller, der også blev kåret til turneringens mest værdifulde spiller. 

På fredag mødes netop de to i sæsonens første testkamp for både Aalborg Håndbold og GOG – i en kamp i SEF Arena i Gudme. 

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse