MicrosoftTeams-image (3)

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere.

Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at komme gratis til årets spillerpræsentationen i Sparekassen Danmark Arena (link til nyhed fra i går) affødte det en voldsom interesse fra de mange nordjyske håndboldfans.

Så mange, at forventningerne til deltagerantallet oversteg direktør Jan Larsens vildeste forventninger.

– På forhånd havde vi en forventning om ,at der ville blive 400-500 tilmeldte til arrangementet, og vi havde en drøm om at kunne komme over 750 deltagere. Men at tallet på mindre end et døgn er endt med at være mere end dobbelt så højt, det havde vi slet ikke turde drømme om, forklarer Jan Larsen tirsdag.

– Man må bare erkende, at interessen for vores hold generelt, og for Mikkel Hansen især, er på en helt anden skala end vi tidligere har oplevet. Det lover godt for den kommende sæson, hvor der uden tvivl bliver tryk på kedlerne på tribunerne, og hvor vi håber at gøre hjemmebanefordelen for holdet endnu større, lyder det videre fra Jan Larsen.

Højst 2.000 deltagere

Af såvel praktiske, som logistiske hensyn, vil der til spillerpræsentationen mandag 22. august kun være adgang for i alt 2.000 deltagere i Sparekassen Danmark Arena.

Har man endnu ikke afhentet en gratis billet til arrangementet, hvor man udover et flot show med præsentation af spillere, trænere og nye kamptrøjer også kan få gratis pølser og øl/sodavand, så resterer der endnu et begrænset antal billetter.

Disse kan via nedenstående link afhentes efter først-til-mølle princippet.

Aalborg Håndbold glæder sig til at tage i mod de mange fans til spillerpræsentationen.

BESTIL BILLET HER

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026. Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er...
seb-kristian

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025. Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Fortsat billetter til lørdagens premiere

Oplev Mikkel Hansens debut og bliv del af stemningen i Sparekassen Danmark Arena. Lørdag kl. 16.10 er Aalborg Håndbold klar til første kamp i den nye sæson i HTH Herreligaen,...