MicrosoftTeams-image (3)

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere.

Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at komme gratis til årets spillerpræsentationen i Sparekassen Danmark Arena (link til nyhed fra i går) affødte det en voldsom interesse fra de mange nordjyske håndboldfans.

Så mange, at forventningerne til deltagerantallet oversteg direktør Jan Larsens vildeste forventninger.

– På forhånd havde vi en forventning om ,at der ville blive 400-500 tilmeldte til arrangementet, og vi havde en drøm om at kunne komme over 750 deltagere. Men at tallet på mindre end et døgn er endt med at være mere end dobbelt så højt, det havde vi slet ikke turde drømme om, forklarer Jan Larsen tirsdag.

– Man må bare erkende, at interessen for vores hold generelt, og for Mikkel Hansen især, er på en helt anden skala end vi tidligere har oplevet. Det lover godt for den kommende sæson, hvor der uden tvivl bliver tryk på kedlerne på tribunerne, og hvor vi håber at gøre hjemmebanefordelen for holdet endnu større, lyder det videre fra Jan Larsen.

Højst 2.000 deltagere

Af såvel praktiske, som logistiske hensyn, vil der til spillerpræsentationen mandag 22. august kun være adgang for i alt 2.000 deltagere i Sparekassen Danmark Arena.

Har man endnu ikke afhentet en gratis billet til arrangementet, hvor man udover et flot show med præsentation af spillere, trænere og nye kamptrøjer også kan få gratis pølser og øl/sodavand, så resterer der endnu et begrænset antal billetter.

Disse kan via nedenstående link afhentes efter først-til-mølle princippet.

Aalborg Håndbold glæder sig til at tage i mod de mange fans til spillerpræsentationen.

BESTIL BILLET HER

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse