MicrosoftTeams-image (3)

Westphal forrygende i sikker sejr på 26-20 over GOG

Søren Westphal var forrygende i målet med 19 redninger, og angrebsspillet noget af det bedste i denne sæson, da GOG blev besejret foran 3.311 tilskuere i Gigantium. Vi er fortsat ubesejret i ligaen efter fem kampe.  

Sejren over GOG var så sikker, at Jesper Jensen fornuftigt fik hele bænken i kamp, så der blev plads til pauser til de spillere, der normalt spiller det meste af tiden.

De to hold fulgtes ad til 6-6 efter 14 minutters spil,  hvorefter vi kom i front og blev der resten af kampen. Vi førte 12-8 og havde kurs mod mere, men dommernes slingre-kurs i den sidste del af halvlegen kostede os et par mål.

Jesper Jensens tropper satte trumf på fra 2. halvlegs start og bragte sig foran 20-13 efter 12 minutter. Så var kampen reelt afgjort, og vi holdt føringen på fire-seks mål resten af kampen.

Ud over en pragtkamp af Westphal viste 100 kamps jubilaren Niclas Barud flot spil med fire mål, og Håvard Tvedten var sikkerheden selv fra fløjen. Bagspillet flød flot i perioder med Sander Sagosen, Isa Guardiola og Morten Slundt, og der blev holdt et pres, der gav plads både på stregen og på fløjene.

Næste udfordring for holdet er på onsdag i Aarhus mod formstærke Århus Håndbold.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse