MicrosoftTeams-image (3)

Yderligere en spiller smittet

 
Fredag fik vi igen foretaget coronatests, og vi har nu fået svarene for disse. De har desværre vist, at Benjamin Jakobsen også er smittet med coronavirus.
 
Benjamin udviser ingen symptomer på coronavirus. Tidligere på ugen blev Simon Gade, Magnus Saugstrup og Lukas Sandell testet positiv. De er alle i bedring og har det efter omstændighederne godt.
 
– Først og fremmest er vi rigtig kede af det på Benjamins vegne. De øvrige spillere og ledere omkring holdet har testet negativ ugen igennem. De er derfor nu ude af isolation og kan dermed træne en enkelt gang lørdag inden søndagens kamp mod Århus, siger direktør Jan Larsen.
 
Vi er dermed oppe på fire smittetilfælde i alt, og ifølge ligareglementet kan en kamp først udsættes i tilfælde af fem smittetilfælde hos et af holdene.
 
Der vil blive foretaget yderligere coronatests lørdag og søndag, og såfremt alle disse viser sig at være negative, vil søndagens kamp mod Århus derfor blive afviklet som planlagt.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse