pokaler_header_new

Yderligere en spiller smittet

 
Fredag fik vi igen foretaget coronatests, og vi har nu fået svarene for disse. De har desværre vist, at Benjamin Jakobsen også er smittet med coronavirus.
 
Benjamin udviser ingen symptomer på coronavirus. Tidligere på ugen blev Simon Gade, Magnus Saugstrup og Lukas Sandell testet positiv. De er alle i bedring og har det efter omstændighederne godt.
 
– Først og fremmest er vi rigtig kede af det på Benjamins vegne. De øvrige spillere og ledere omkring holdet har testet negativ ugen igennem. De er derfor nu ude af isolation og kan dermed træne en enkelt gang lørdag inden søndagens kamp mod Århus, siger direktør Jan Larsen.
 
Vi er dermed oppe på fire smittetilfælde i alt, og ifølge ligareglementet kan en kamp først udsættes i tilfælde af fem smittetilfælde hos et af holdene.
 
Der vil blive foretaget yderligere coronatests lørdag og søndag, og såfremt alle disse viser sig at være negative, vil søndagens kamp mod Århus derfor blive afviklet som planlagt.
 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...