U14 Camp: Oplev/lev livet som professionel håndboldspiller med Aalborg Håndbold
 
På Aalborghaandbold.dk fortæller vi om det faglige og aktiviteterne. 
 
Praktiske oplysninger
Har du spørgsmål kan du kontakte Stefan Madsen på 61126941 eller sm@aalborghaandbold.dk
 
Hvad er Aalborg Håndbold U14 Camp?
Aalborg Håndbold U14 Camp giver dig mulighed for at bruge tre dage på Aalborg Håndbold-oplevelser, udvikling og læring.
Aalborg Håndbold ønsker at give så mange sportsinteresserede unge drenge (årgang 2003-2004) som muligt en uforglemmelige oplevelse baseret på sport, glæde og samvær med andre. Hertil sikre vi at deltagere får en læring i sport, kost, sundhed og personlig udvikling. Vær opmærksom på at der er 40 pladser og du skal derfor hurtigt overveje om det er noget for dig.
 
Hvem træner mig?
På Aalborg Håndbold U14 Camp bliver du trænet af trænere fra Aalborg Håndbold samt udvalgte ligaspillere, som medbringer professionelle træningsmetoder og pædagogisk indsigt. Det sikrer, at du og alle andre deltagere oplever træningen som spændende, sjov og inspirerende.
 
Hvilket niveau skal jeg have?
Det er først og fremmest vigtig at du brænder for håndbolden og er vant til at indgå konstruktivt i en træningsgruppe. Træningsøvelserne vil kræve at du gør dig umage og er sikker med bolden. Der vil være masser af udfordring som kræver god erfaring med spillet.

Hvem kommer jeg på hold med?
Det spændende ved Aalborg Håndbolds U14 Camp er også at du lærer en masse nye håndboldinteresserede jævnaldrende drenge at kende.
Det er derfor ikke sikkert at du kommer på hold sammen med ham du deler værelse med. På den måde lærer du også flere at kende...
 
Hvordan får jeg min velkomstpakke?
Velkomstpakken udleveres ved ankomst til Camp’en i forbindelse med indlogeringen.

 
 
Eksklusivpartnere