U14 Camp: Oplev/lev livet som professionel håndboldspiller med Aalborg Håndbold
 
Vær med på Aalborg Håndbolds U14 Camp og træn sammen med professionelle trænere og ligaspillere fra Aalborg Håndbold. Alle dage afvikles i Han Herred Efterskole’s fantastiske rammer.
 
Fredag 31. marts til søndag 2. april 2017
Aalborg Håndbold tilbyder alle håndboldinteresserede drenge i årgangene 2002 og 2003 tre spændende dage med masser af håndbold, faglighed og sjove oplevelser.
 
Du vil blive trænet af bl.a. Aalborg Håndbolds cheftræner Aron Kristjansson og assistenttræner Stefan Madsen samt udvalgte Aalborg Håndbold ligaspillere.
 
Vær med og få:
Tre dage inkl. træning, mad/drikke, to overnatninger, spændende aktiviteter, 2 billetter til første hjemmekamp i slutspillet, masser af professionelle Aalborg Håndbold-fif og en velkomstpakke bestående af t-shirt, shorts, bold, og drikkedunk. Værdi af velkomstpakken: 850,-
Alt dette for kun 1.495,- kr.?
 
Sted:
Camp’en foregår i samarbejde med HHE, som stiller sine flotte faciliteter til rådighed alle tre dage. Ophold, træning og bespisning foregår altså på Han Herred Efterskole, Aggersundvej 237, 9690 Fjerritslev.
 
Tilmelding:
For at tilmelde dig skal du inden fredag 17/3 - 2017 kl. 12.00 sende en e-mail til sm@aalborghaandbold.dk og skrive ”tilmelding U14 Camp” i emnefeltet. I selve e-mailen skriver du:
 
- dit fulde navn
- post adresse
- E-mail adresse
- dit og dine forældres mobilnumre
- din årgang
- håndboldklub/forening
- trøjestørrelse (14-16, small, medium, large) 14-16=164/176
- plads på banen
- venstrehåndet eller højrehåndet
 
Bemærk:
Vi gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Betaling
Reg.: 9217
Konto: 2071 9615 27.
Ved overførsel angives Navn, U14 Camp 2017. 
 
Praktiske oplysninger
Har du spørgsmål kan du kontakte Stefan Madsen på 61126941 eller sm@aalborghaandbold.dk.
 
Hvad er Aalborg Håndbold U14 Camp?
Aalborg Håndbold U14 Camp giver dig mulighed for at bruge tre dage på Aalborg Håndbold-oplevelser, udvikling og læring.
Aalborg Håndbold ønsker at give så mange sportsinteresserede unge drenge (årgang 2002-2003) som muligt en uforglemmelige oplevelse baseret på sport, glæde og samvær med andre. Hertil sikre vi at deltagere får en læring i sport, kost, sundhed og personlig udvikling. Vær opmærksom på at der er 40 pladser og du skal derfor hurtigt overveje om det er noget for dig.
 
Hvem træner mig?
På Aalborg Håndbold U14 Camp bliver du trænet af trænere fra Aalborg Håndbold samt udvalgte ligaspillere, som medbringer professionelle træningsmetoder og pædagogisk indsigt. Det sikrer, at du og alle andre deltagere oplever træningen som spændende, sjov og inspirerende.
 
Hvilket niveau skal jeg have?
Det er først og fremmest vigtig at du brænder for håndbolden og er vant til at indgå konstruktivt i en træningsgruppe. Træningsøvelserne vil kræve at du gør dig umage og er sikker med bolden. Der vil være masser af udfordring som kræver god erfaring med spillet.

Hvem kommer jeg på hold med?
Det spændende ved Aalborg Håndbolds U14 Camp er også at du lærer en masse nye håndboldinteresserede jævnaldrende drenge at kende.
Det er derfor ikke sikkert at du kommer på hold sammen med ham du deler værelse med. På den måde lærer du også flere at kende...
 
Hvordan får jeg min velkomstpakke?
Velkomstpakken udleveres ved ankomst til Camp’en i forbindelse med indlogeringen. 

 
 
Eksklusivpartnere